El Chapo har förklarat krig mot IS
1 av 3
El Chapo har förklarat krig mot IS - Foto: tt bild
 Joaquin Guzman hotar IS eftersom de förstört hans knarkleverans.
2 av 3
Joaquin Guzman hotar IS eftersom de förstört hans knarkleverans. - Foto: TT
Droger är inte en del av en muslimsk tro och därför förstör terrorgruppen knarkleveranser.
3 av 3
Droger är inte en del av en muslimsk tro och därför förstör terrorgruppen knarkleveranser. - Foto: TT

Hänsynslös knarkkung ger sig in i kriget mot IS

Media har rapporterat att IS gjort ännu en mäktig person förbannad. Den här gången är det knarkkungen Joaquin "El Chapo" Guzman som lovat att förgöra terrorgruppen. Uppgifter som ska ha varit menat som satir.


Det är många som deltar i kriget mot IS nu. Och nu har terrororganisationen retat upp ännu en person. Det rapporterade bland annat New York Post.

Knarkkungen Joaquin Guzman, mer känd som "El Chapo" har gått ut och sagt att hans knarkkartell ska förgöra IS, enligt cartelblog.com, skriver New York Post.

Anledningen till att Guzman vill utrota hela terrororganisation är dock inte att det är en hemsk grupp som dödar människor. Nej, knarkkungen är sur för att IS har förstört hans drogleverans i Mellanöstern.

"Ni är inget annat är små f*ittor. Er gud kan inte rädda er från den terror som mina män kommer utsätta er för om ni fortsätter störa min verksamhet." skriver Guzman i ett krypterat mejl som läckt till en bloggare i Mexiko, skriver New York Post.


UPPDATERING: Nu kommer uppgifter om att det ska varit menat som ett skämt och inte stämma. Enligt Wafflesatnoon, som granskar bluffar och rykten media sprider, stämmer inte detta. Enligt cartelblog ska det handlat om satir som inte var meningen att bli så viralt spritt. New York Post har uppdaterat sin artikel med denna information.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.

Rekordmånga stulna bilar försvinner spårlöst

Bilbrotten minskar. Ändå försvann i fjol hundratals stulna bilar spårlöst, enligt försäkringsbolaget If. Nu hoppas Tullen på ny lagstiftning i höst. Situationen i dag är frustrerande för medarbetarna, säger Martin Petersson, sakkunnig på Tullverket.

Krav om mer pengar till värnpliktiga

1 timme sedan
Motivationen tryter för värnpliktiga när dagsersättningen är låg. Samtidigt råder det så stor platsbrist inom Försvarsmakten att vissa förband inte haft sängplatser till alla värnpliktiga, visar en ny rapport från Pliktrådet.