Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
46
reaktioner idag

Hennes födelsemärke exploderade när hon var gravid – det som fanns bakom var värre

En mammas födelsemärke exploderade när hon var gravid. Bakom födelsemärket fanns något så mycket värre.

Hennes "födelsemärke" exploderade.

Bakom födelsemärket som hon haft sen barn fanns tre tumörer.

Hon har genomgått flera operationer efter att ansiktet exploderade.

Nu väntar Sam Davies på att bli cancerfri.

När hon var gravid med sitt femte barn exploderade det.

När Sam Davies, 31, var gravid med sitt femte barn exploderade hennes födelsemärke. Genom hela sitt liv har hon haft ett stort födelsemärke i pannan. Tidigare under hennes graviditeter har märket kliat och blivit ännu större. Det blev som ett tecken på hennes graviditet, skriver Daily Mail.

Det sjukaste med hela den här historien är att det blir värre. Bakom födelsemärket hittade läkare tre potentiellt dödliga tumörer som gömde sig bakom.

Eftersom Davies växt upp med födelsemärket har hon aldrig tänkt på att det skulle kunna vara farligt. Hon blev ofta kallad enhörning som liten men hon dolde den med sin lugg. Det var dock inget som gjorde stor inverkan.

Men det var inget födelsemärke – det har varit toppen av flera tumörer. Direkt efter det "exploderade födelsemärket" fördes kvinnan till akut operation. En av tumörerna var cancerogena.

Efter flera operationer börjar Davies nu att återhämta sig och förhoppningsvis bli helt frisk. Med ett ärr efter den hemska upplevelsen, skriver Daily Mail.

Mer:

Studie: Oralsex kan leda till cancer