Religiöse Cruz spelade in reklamfilm. I rollen en porrskådis.
1 av 2
Religiöse Cruz spelade in reklamfilm. I rollen en porrskådis. - Foto: TT BILD / FAKSIMIL
Cruz gillade inte det...
2 av 2
Cruz gillade inte det... - Foto: TT BILD

Porrsmällen för den extremt religiöse presidentkandidaten

Det här var ju minst sagt intressant.


Presidentkandidaten för republikanerna Ted Cruz har dragit in sin senaste reklam som bygger på en spin på "anonyma alkoholister" kallad "anonyma konservativa", skriver Buzzfeed.

Reklamen som ifrågasätter motkandidaten Marco Rubios ställning i invandringsfrågor har en alldeles särskild kvinna i en av rollerna. Nämligen en porrskådespelerska.

Amy Lindsay har en replik där hon säger: "Du kanske ska rösta på något annat än ett vackert ansikte nästa gång?". Lindsay har dock gjort sig i känd i filmer vid namnen "Erotic confessions" och "Secrets of a chambermaid".

Cruz har nu dragit in reklamen och Lindsay är besviken. Hon säger till Buzzfeed att hon är en konservativ, kristen kvinna som aldrig spelat in hårdporr. "Det borde vara coolt att jag är ung och äventyrlig".

Det tyckte inte Cruz och hans team. De har ju tidigare gått ut och bland annat sagt: "Det är inte regeringen som styr landet. Det är Gud". Yikes.

Se den skrattretande, indragna reklamen här:

/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jätteanläggning mot koldioxid får ok i domstol

Kvinna frias från krigsbrott i Syrien

Hovrätten friar en 35-årig kvinna från anklagelser om krigsförbrytelser i Syrien 2014, skriver flera medier. Kvinnan har tidigare dömts till tre månaders fängelse.

Här är påskens olycksvägar

Påsken är en av de mest trafikintensiva helgerna på året. Hundratusentals bilar är ute på vägarna. Här är Sveriges 30 mest olycksdrabbade vägar under påskhelgen de senaste fem åren:

Se upp i påsktrafiken - välj stora vägar

Påsktrafiken kan bli intensiv när många i dag ger sig iväg för helgfirande - särskilt till fjällen. Man kanske behöver lite extra tid så se till att ta höjd för det, säger Felicia Danielsson, kommunikatör på Trafikverket.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

"Larm om trafikolycka, Hököpinge", skriver polisen på sin hemsida.

Man mördade bekant med sparkar och slag

En 42-årig man döms till 16 års fängelse för att ha mördat en man i 65-årsåldern i Mölndals kommun, skriver GP.