Elektrikern går till våldsam attack – slår hundarna med skiftnyckel

Företaget säger att deras anställda har utbildning i hur man handskas med djur.


Det här är en riktigt obehaglig historia. Familjen Willcox i Kingswood, Texas, skulle få besök av en reparatör från elbolaget Centerplint Energy. Familjen är hemma men mannen går direkt till baksidan av huset.

På baksidan leker familjens hundar, Flash och Shutter. Hundarna springer fram till reparatören för att hälsa men han plockar direkt fram en stor skiftnyckel och börjar slå hundarna. Allt fångas på övervakningskameran och det är verkligen obehagliga bilder, mannen slår till den ena hunden rakt över huvudet så tänderna åker ut.

Hundarna får allvarliga skador och har opererats hos veterinär för över 20 000 kronor.

Familjen har hört av sig till elbolaget men ännu inte fått något svar. Bolaget har uttalat sig i lokal media och säger att alla deras anställda har utbildning i hur man ska handskas med djur, att det vanligaste är att man ber de kunderna att ta in djuren, skriver företagets talesperson Olivia Ross i ett mejl till tv-kanalen KHOU. Reparatören själv har inte gett någon förklaring på det inträffade.

Polisen i Houston har fått in en anmälan och utreder nu händelsen.

Familjen la ut bilderna från övervakningskameran på Facebook.

USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.