Mamman filmar när hon slår sin son – för att utpressa sin man som lämnat henne

En hemsk video cirkulerar på internet.


En video där en mamma ser ut att misshandlar sin tvååriga son brutalt har nyligen börjat cirkulera på nätet. Anledningen till barnmisshandeln ska vara att kvinnans man lämnat henne och sonen, skriver Daily Mail.

I videon som ligger öppet på Youtube syns en pojke, som kallas Sasha, som håller sig för sitt ansikte medan han skriker och tar emot slag. Det ska ha skett i Ryssland där även lokala ryska medier har rapporterat om fallet.

Mamman som är känd under namnet Tatiana ska ha skickat filmen till sin ex-mans familj. Polisen undersöker just nu det uppmärksammade fallet.

En ej namngiven släkting ska enligt ryska medier ha sagt att Tatiana utpressade sin man med de fruktansvärda filmerna och att hon skulle skickat dem till hans syster.

I videon skriker kvinnan medan hon slår sin son. Enligt läkare ska pojken inte fått några bestående fysiska men. Familjen är självklart dock oroligare för hans mentala välmående efter det inträffade.

Pojken ska också blivit blyg och inte velat prata med någon vuxen. I dagsläget ska hans faster och farmor kämpa om vårdnaden.

Om videon är äkta är än så länge oklart, så vi hoppas förstås att det bara är hemsk internetmyt.

Andra uppmärksammade fall av barnmisshandel är den gången ett par skadade ett barn men bara dömdes till 2,5 års fängelse och den treåring som hittades fastbunden i en garderob.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

1 timme sedan
Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.