Mamma fångades på bild under känslosamt ögonblick med dottern

Hennes 5-åriga son står bakom det fantastiska fotografiet. Det var när hon skulle trösta sin sjuka dotter som bilden togs.


När en mamma skulle trösta sitt sjuka barn satte hon sig i duschen med dottern. Hennes son följde efter och tog en bild på mamman och systern, med en mobiltelefon, skriver Daily Mail.

Bilden har nu fått stor uppmärksamhet i sociala medier. Den är nämligen helt fantastisk.

Kelli Bannisters son är bara fem år gammal men verkar redan ha tagit efter sin mammas talang. Bannister är en 30-årig fotograf och bloggare som bor i en förort utanför Perth i Australien.

I tisdags postade hon bilden på Facebook och den spred sig direkt. Inom 24 timmar hade den nått över 10 000 reaktioner.

Bakgrunden till bilden är något alla föräldrar kan känna igen sig i. Efter att ha hanterat två sjuka pojkar var det dags för Bannisters yngsta, 20-månader gamla Summer, att bli sjuk.

– På morgonen hade hennes hosta lugnat sig, och då började hon bli trött på mig och hysterisk. Så jag klädde av oss och satte oss båda på golvet i duschen, för att lugna ner oss.

– Hon tryckte sig rätt in till mig och var lugn efter några minuter, och då stannade vi där åtminstone femton minuter innan min äldsta son Taj kom och berättade att jag hade fått ett meddelande, berättar Bannister för Daily Mail Australia.

Då tog han också bilden. Först var Bannister tveksam på om hon skulle posta bilden eller inte.

– Jag var väldigt tveksam om jag skulle posta ett så känslosam och personligt ögonblick på mitt företags Facebooksida, men tänkte då “nej, det här är ÄKTA, det är är jag och det HÄR är mödraskap”, ska Bannister ha sagt till Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

1 timme sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

1 timme sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

1 timme sedan
Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.