Torsdag 22 Februari 2024

Här misshandlar fotbollsfansen flyktingarna och använder pepparspray

Varning för obehagliga bilder. Skinheads sparkar brutalt ner flyktingarna och sprejar dem i ansiktet med pepparspray.


Två skinheads, som tillhör Dynamo Moskvas fans, misshandlar kinesiska flyktingar i tunnelbanan. Bilderna kommer från tunnelbanan i Moskva och fotbollsfansen ingår även i ett nynazistsikt gäng.

Flyktingarna blir sprejade med pepparspray i ansiktet och brutalt misshandlade. Polisen kunde senare gripa de båda männen och i förhör sa dem att de kinesiska männen ”tittade konstigt på oss”.

Över 600 000 kineser jobbar och bor i Ryssland.

Nyheter24 har tidigare skrivit om fotbollsfansen i Rom som kissade på en tiggare.

/
/
Senaste nytt

Avgörandets stund för Nikki Haley

Andersson: Kristersson backar från vårdlöftet

Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson anser att statsministern sviker ett löfte om att skjuta till resurser till vården. Det går inte att lita på vad Sveriges statsminister säger.

Kristersson: Ska inte förhandla med Orbán

Fortsatt stöd till Ukraina och frågor om försvar och säkerhet dominerar när statsminister Ulf Kristersson (M) i dag träffar EU-topparna Ursula von der Leyen och Charles Michel i separata möten i Bryssel.

Två avrättade på arena i Afghanistan

15 skott avfyrades – så var de dömda männens liv släckta. Tusentals afghaner bevittnade den offentliga avrättningen på en idrottsarena.

Godståg urspårat – stopp i nästan en vecka

Ett godståg spårade på onsdagskvällen ur vid Borlänge station, vilket Falu-Kuriren först rapporterade om.

Ny uppgörelse: Migrantcenter i Albanien

Albanien ska upprätta två center för migranter som räddats ur Medelhavets vågor – som ska skötas av Italien. Det omtvistade förslaget fick grönt ljus av Albaniens parlament i Tirana på torsdagen.