Politikern gör supertabbe – tror vuxen man är en pojke och lyfter upp honom

22-åringen misstogs för att vara ett barn av politikern och företagsägaren. Det hela blev väldigt, väldigt pinsamt.


Har du gjort bort dig någon gång? Antagligen. Förhoppningsvis hade du inte 3 000 personer som såg ditt misstag.

Det hade Michelle Mone, hon är politiker i Storbritannien och finanskvinna i underklädesbranschen. När hon var i Vietnam på en konferens för entreprenörer gjorde hon supertabben som bland annat Daily Mail har skrivit om.

22-årige Nguyen Tan Phat kom upp på scenen för att ge en bukett blommor till Mone. Hon fattade inte att han var vuxen, så hon lyfte upp honom inför tusentals åskådare som inte kunde hålla sig för skratt.

– Sätt ner honom, det är min man, ropade en person från publiken, skriver Daily Mail, och ungefär då fattade Mone att något inte stod rätt till.

Nguyen Tan Phat ska ha tagit det hela med ro och spelat med och han säger att han sett ung ut hela livet. Mone verkar skämmas över det hela, men skriver ändå om det på Twitter.

"Mest pinsamma ögonblicket. Talade inför 3 000 personer i Vietnam, trodde det här var en 6-åring, plockade upp honom, han är en MAN."

Alltså nästan lika pinsamt som när Donald Trump gör saker...

Självklart är det inte bara utländska politiker som tabbar sig. Bland annat har både statsminister Stefan Löfven och utbildningsministern Gustav Fridolin gjort bort sig ibland.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort något lika pinsamt någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

2 timmar sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.