Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här sänder 19-åringen självmordet live på Periscope

- 12/05/2016, 09:50 -

Varning för obehagliga bilder. Det sista som syns på livesändningen är hur räddningspersonal hittar 19-åringens telefon under ett tåg efter självmordet.

En 19-åring i Frankrike livsände sitt självmordPeriscope. Tonåringen förklarade i sändningen att hon inte hade något kvar att leva för innan hon kastar sig framför ett tåg.

Videon finns inte längre kvar på Periscope men har senare laddats upp på Youtube med scenerna för själva självmordet bortklippta. Det sista som syns i klippet är hur räddningsarbetare hittar 19-åringens telefon under tåget.

Räddningspersonalen hörs säga ”Jag är här under tåget och jag behöver flytta på offret”.

19-åringen får många reaktioner i videon, en massa kärleksförklaringar men också meddelanden som ”Vi väntar” och ”Jag tycker det här är kul”. Hon säger själv att hon inte vill skapa uppståndelse med livesändningen utan att få ”människor att reagera”.

En lokal åklagare säger till New York Times att 19-åringen ska ha skickat sms till sin före detta pojkväns kompis strax innan självmordet. I det meddelandet anklagar hon sin före detta pojkvän för att ha våldtagit henne. Hon ska också ha förklarat att hon vill avsluta sitt liv på grund av vad den före detta pojkvännen gjort mot henne.

Polisen i Frankrike, som har inlett en undersökning om självmord, har ännu inte bekräftat att offret under tåget är samma person som syns i klippet.

Nyheter24 har tidigare berättat om en kvinna som sände live när en 17-åring våldtogs av en äldre man.