Här torterar de missbrukaren till döds – polisen firar med en high five

Familjen hade själva ringt polisen när de inte längre kunde kontrollera 32-åringen. Ingripande slutade med mannens död.


Det är obehagliga bilder som polisens kamera fångar. Chase Shermans släktingar har ringt efter polisen efter att han tagit droger och börjat hallucinera.

När polisen kommer till platsen sätter de handbojor på 32-åringen, som är psykotisk efter att ha använt drogen spice några dagar tidigare. De lägger honom i baksätet på polisbilen. Sen skjuter de flera skott mot mannen med elpistoler och man kan se hur han skakar mer och mer.

Tortyren håller på i flera minuter och tillslut förlorar missbrukaren medvetandet. Poliserna får panik när de märker att mannen inte andas och drar ut honom ur bilen.

Senare kommer en ambulans till platsen men mannens liv går inte att rädda. En polisen hörs säga att han är rädd att förlora jobbet men de andra lugnar honom. Sen händer det som gjort folk väldigt upprörda, två polisen avslutar ingripandet med en high five.

Släktingar till Chase berättar att han börjat hallucinera efter att ha tagit spice på ett bröllop i Florida några dagar tidigare. Släktingarna ringde polisen på väg från flygplatsen när Chase inte lugnade ner sig, skriver Mirror.

Polisen har nu inlett en utredning om händelsen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man anhållen för våldtäkt utomhus i centrala Åre

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.