Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här torterar de missbrukaren till döds – polisen firar med en high five

Nyheter | 23/05/2016 11:40

Familjen hade själva ringt polisen när de inte längre kunde kontrollera 32-åringen. Ingripande slutade med mannens död.

Det är obehagliga bilder som polisens kamera fångar. Chase Shermans släktingar har ringt efter polisen efter att han tagit droger och börjat hallucinera.

När polisen kommer till platsen sätter de handbojor på 32-åringen, som är psykotisk efter att ha använt drogen spice några dagar tidigare. De lägger honom i baksätet på polisbilen. Sen skjuter de flera skott mot mannen med elpistoler och man kan se hur han skakar mer och mer.

Tortyren håller på i flera minuter och tillslut förlorar missbrukaren medvetandet. Poliserna får panik när de märker att mannen inte andas och drar ut honom ur bilen.

Senare kommer en ambulans till platsen men mannens liv går inte att rädda. En polisen hörs säga att han är rädd att förlora jobbet men de andra lugnar honom. Sen händer det som gjort folk väldigt upprörda, två polisen avslutar ingripandet med en high five.

Släktingar till Chase berättar att han börjat hallucinera efter att ha tagit spice på ett bröllop i Florida några dagar tidigare. Släktingarna ringde polisen på väg från flygplatsen när Chase inte lugnade ner sig, skriver Mirror.

Polisen har nu inlett en utredning om händelsen.