Pia hyllar vuxenamningen.
1 av 2
Pia hyllar vuxenamningen. - Foto: Facebook/PRESSBILD / HTTP://SEKSUALTERAPI.DK/MEDIER
Danska Pia hyllar nu vuxenamningen och berättar att hon ammar sin partner dagligen.
2 av 2
Danska Pia hyllar nu vuxenamningen och berättar att hon ammar sin partner dagligen. - Foto: PRESSBILD / HTTP://SEKSUALTERAPI.DK/MEDIER

Pia, 55, ammar sin partner varje dag: "Ger bättre orgasmer"

Sexterapeuten Pia Struck åker runt och håller föredrag för att sprida kunskapen om vuxenamning.


Nyheter24 har tidigare skrivit om uppmärksammade Jennifer som slutade jobba för att kunna amma sin pojkvän två gånger om dagen.

– När jag läste om vilken ren njutning det gav andra blev jag desperat att hitta en partner att dela detta emotionella band med, säger Jennifer till The Sun.

En av alla de som hyllat vuxenamningen är den danska sexterapeuten Pia Struck, som själv upptäckte det för sex år sedan.


Hon menar bland annat att amning i vuxen ålder skapar livmoderssammandragningar som ger både bättre och längre orgasmer men hon påstår också att det stärker parrelationen.

Pia ammar sin partner dagligen och menar att det är en mycket vacker sak.

– Det är vackert och ytterst berikande för kärleken, erotiken och livsglädjen. Man blir fylld av lyckohormoner och ett hav av feromoner. Man kommer in i en helt annan sinnesstämning som är mycket stor och vacker, säger hon till BT.


Hon håller också föredrag för att sprida kunskapen om vuxenamning.

– Fenomenet är relativt okänt och ett tabu i det vanliga samhället och folk reagerar ofta väldigt negativt när de får höra talas om det. En väninna blev superarg på mig och sa att det barn upp till ett och ett halvt år som ska ammas, säger hon till BT.

Här är Jennifer som slutade jobba för att amma sin pojkvän varannan timme.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.