Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tovonna, 15, filmades naken på Snapchat – hittades död i badrummet

- 10/06/2016, 11:24
Tovonna blev filmad naken när hon stod i duschen.
1 av 3

Tovonna blev filmad naken när hon stod i duschen.

Facebook

Tovonna tog livet av sig efter att nakenfilmen lades upp.
2 av 3

Tovonna tog livet av sig efter att nakenfilmen lades upp.

FacebookVILHELM STOKSTAD / Vilhelm Stokstad/TT

Studenterna som filmade la upp det på Snapchat.
3 av 3

Studenterna som filmade la upp det på Snapchat.

VILHELM STOKSTAD / Vilhelm Stokstad/TT

När Tovonna märtke att några elever hade filmat henne naken och postat på Snapchat tog hon livet av sig.

Tovonna Holton, 15, stod i duschen och märkte inte att några studenter på skolan filmade henne naken på Snapchat. Det hela resulterade i något otroligt sorgligt.

Hon studerade på Wiregrass High School i Wesley Chapel, i USA. När hon fick reda på att någon hade filmat henne naken förstördes hela hennes liv.

Tovonna hade hittat sin mammas pistol i handväskan och tog livet av sig efter att studenterna publicerat nakenfilmen, skriver Side 2.

– Jag gick till toaletten men jag fick inte komma in. Lampan var släkt så jag försökte ta mig in på toaletten. Jag tittade ner på golvet och såg blodpölen. Jag försökte stoppa blödningen i huvudet, jag försökte rädda henne, säger hennes mamma som hittade sin dotter död.

Efter den tragiska händelsen försökte familjen att få svar på varför Tovonna tagit sitt liv. De hittade då en bild på Facebook som hade delats tusentals gånger med hashtagen #StopBullying, skriver Side 2.