1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

71-årig kvinna gifte sig med 17-årig kille – har det bästa sexet ever

Paret träffades på kvinnans sons begravning – och gifte sig efter tre veckor.


71-åriga Almeda Errell, från USA, tog ett sista hejdå till sin son på hans begravning. Då hände det hon minst anade – hon träffade kärleken, på sin sons begravning.

Det var 17-årige Gary Hardwick som blev den lycklige. De föll för varandra på en gång och började sedan dejta – och efter tre veckors romans tog de relationen till en ny nivå – de gifte sig.

Och på deras bröllopsnatt hade de sex för första gången.

– Det var underbart, bortom mina vildaste fantasier. Hon är verkligen min drömkvinna och vår relation kunde inte ha varit bättre, säger Gary till Mirror.


Gary har alltid attraherats av äldre kvinnor, det hela började när han hade en crush på sin lärare när han var åtta år. Men Almeda däremot, hon letade inte efter en ung man.

– Jag letade inte efter en ung man, men Gary bara kom. Jag visste direkt att han var "the one", säger hon.

Paret gifte sig i oktober 2015, och nu bor de tillsammans Almedas 40-åriga dotter och hennes två barn, som är 21 och 16 år gamla.

– En sak jag har lärt mig är att när du verkligen älskar någon, det spelar ingen roll vad andra tänker, säger Almeda till Mirror.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Uppgifter: Israel laddar upp kring Rafah

Israel bombar och laddar nu tydligt upp militärt runt flyktingtäta Rafah, rapporterar Al Jazeera från staden. Det ökar oron för att en stor offensiv är på gång i södra Gazaremsan.

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Aktien i L'Oréal – stor fransk tillverkare av kosmetika – lyfter med över 6 procent på Parisbörsen efter en rapport som visar på bättre försäljning än väntat i första kvartalet.

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Facket om Kinberg Batra: Toxisk ledarstil

Facket riktar hård kritik mot landshövding Anna Kinberg Batra, vars ledarstil beskrivs som toxisk.

Kinesiska miljonstäder sjunker

Nästan hälften av Kinas storstadsområden sjunker mer än tre millimeter om året, visar en ny studie publicerad i den vetenskapliga tidskriften Science. 270 miljoner personer bor i områdena vilket motsvarar 29 procent av Kinas befolkning, rapporterar CNN.