Mamma lät langare våldta hennes 11-åriga dotter – för att få pengar till heroin

- 20/07/2016, 17:24
Bilderna har ingenting med händelsen att göra.
1 av 3

Bilderna har ingenting med händelsen att göra.

TT

En mamma lät knarklangare våldta hennes 11-åriga dotter.
2 av 3

En mamma lät knarklangare våldta hennes 11-åriga dotter.

TT

För att få pangar till droger.
3 av 3

För att få pangar till droger.

Ap

Mannen fick filma övergreppen och ska även ha "belönat" den 11-åriga flickan med heroin.

En 32-årig kvinna från Ohio, USA, har dömts till fängelse efter att ha erkänt att hon låtit sin langare våldta hennes dotter. Mannen, 40, fick även filma övergreppen på den 11-åriga flickan, skriver Washington Post.

Som utbyte fick mamman pengar till att köpa heroin. Flickan ska ha tvingats till flera olika former av samlag och sexuella handlingar. Mannen ska även ha gett flickan heroin som en "belöning".

– Jag kan helt ärligt säga att, under de tre och ett halvt år jag har suttit här, så är det här det överlägset värsta som avhandlats i denna domstol, sa domaren Leslie Ghiz enligt Washington Post.

Under fyra tillfällen mellan februari och juni 2014 ska övergreppen ha skett. Mamman dömdes till 51 års fängelse för medhjälp till våldtäkt, människohandel och för att ha utsatt sitt barn för fara. Den misstänkta langaren som våldtog dottern är åtalad och väntar på rättegång.

Flickan flyttades till sin pappa, som bor i en annan delstat, i juni 2014 när myndigheterna fick reda på övergreppen. Flickan är i dag 13 år och bor tillsammans med sin pappa och sin styvmor.

Det är osäkert om flickan kommer att hämta sig från övergreppen. Hon uppges vara i dåligt psykiskt skick och får vård och medicinering, skriver Washington Post.