Swinger-partyt ska ha urartat och en man ska ha dödats och flera andra skadats.
1 av 3
Swinger-partyt ska ha urartat och en man ska ha dödats och flera andra skadats. - Foto: TT
Partyt anordnas årligen i en 10 miljoners villa i en liten by i Sussex.
2 av 3
Partyt anordnas årligen i en 10 miljoners villa i en liten by i Sussex.
Polisen har i nuläget ingen misstänkt gärningsperson gripen.
3 av 3
Polisen har i nuläget ingen misstänkt gärningsperson gripen. - Foto: TT

Fest spårade ur – en person skjuten till döds och flera skadade

En person ska ha skjutits till döds och flera andra skadats under vad som säga vara ett swiger-party i en 10 miljoners villa.


Polisen kallades till ett enormt hus i den lilla byn Headley i Surrey, Storbritannien tidigt på måndagsmorgonen. I huset fann de en man i trettioårsåldern som ännu inte kunnat identifieras helt. Flera andra festbesökare ska också ha skadats under natten.

Det tros vara så att 10 miljoners-villan blivit uthyrd för den årliga swinger-festen som ska hållits för tredje året i rad och ha haft över 500 besökare. Besökarna i sin tur ska ha behövt betala 75 pund, runt 850 kronor, för biljetter till att gå på festen, skriver The Sun.

Bildkälla: Faksimil Sky News

Vittnen ska ha sagt till polisen att de sett flera dyra sportbilar och jeepar köra snabbt från platsen strax före polis kom till platsen vid ungefär 02.30 på morgonen.

Enligt Daily Mail ska de boende i huset ofta ha anordnat så kallade swingers-fester, där par byter partners med varandra. Om detta var en sådan fest är ännu inte klarlagt.

Än finns ingen misstänkt gärningsman med polispådraget på plats är fortfarande massivt och den lilla gatan i den sömniga byn hålls avstängd. En granne kommenterar situationen med:

– Det fanns en krockad bil på platsen. Det var glas överallt.

En annan berättar:

– Polisen fick komma till festen runt klockan fem förra året också, då på grund av oväsen. Folk hade köpt biljetter och kördes hit med buss, likaså en hel del lättklädda kvinnor, säger grannen.

Den avlidne mannen ska ha dödförklarats av ambulanspersonal på plats under natten och polisen säger att mannen snart kommer genomgå en rättsmedicinsk undersökning. Samt bekräftar att flera andra personer ska ha skadats under natten, det skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en swingersklubb i Norrköping som totalförstördes i en våldsam brand – precis innan de tänkte slå svenskt rekord i gruppsex.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

Försvaret kallas till samtal efter flygincident

Regeringen har kallat in Försvarsmakten till samtal om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

Godistillverkaren Cloetta stoppar försäljningen av hundratals ton chokladgodis efter. Anledningen är att produkterna innehåller palmolja med potentiellt hälsofarliga ämnen.

Lyft för amerikansk försvarsjätte

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin lyfte försäljningen med 14 procent under första kvartalet. Fler leveranser av flygplan av typen F16 och F35 och missilsystem bidrog till det.

Klart ja till nya budgetregler i EU

Trots protester från fackförbund och många partier och ledamöter till vänster ger EU-parlamentet tummen upp för EU:s nya budgetregler.

Meta bjuder in till sin VR-satsning

Meta samarbetar med Microsoft, Asus och Lenovo för att få fart på sin VR-satsning.