18-årig modell har gift sig med 55-årig miljonär – träffades när hon var 14

De sa nyligen ja till varandra under en bröllopsceremoni på ett slott i Frankrike.


Den superrika ryssen och oljepampen Valentin Ivanov har alltså gift sig med modellen Elizaveta Adamenko, som precis fyllt 18 år.

Bildkälla: Instagram

Paret lever ett riktigt jetsetliv och Adamenko instagrammar flitigt. Dock syns inte hennes man på speciellt många bilder. Vissa av bilderna hon lagt upp på dem tillsammans har hon också raderat, som de här två:



Anledningen kan vara kritiken hon får utstå på grund av åldersskillnaden mellan de två. Elizaveta och Valentin ska ha börjat dejta redan när Elizaveta var 14 år – då var Valentin redan över 50 år gammal. Bland annat ifrågasätter hennes Instagram-följare om det verkligen är äkta kärlek mellan makarna.

Nu finns få bilder kvar på paret, och på en av dem försvarar Elizaveta deras relation. “Varför är en ung person som umgås med en äldre person automatiskt en hora, och den äldre personen en sugar daddy?” skriver hon enligt Daily Mail.

Här tackar hon sin man för att han alltid ställer upp för henne.

"När du inte kan somna utan hans arm under ditt huvud... När du inte behöver ord och förstår honom bara med en blick. Att vara älskad är helt fantastiskt." skriver hon bland annat.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Mimi, 21, som hittade på något riktigt bra när hennes dejt inte dök upp. Och du har väl inte missat vad Valentina gjorde när hon kände sig lite ensam?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är åldersskillnad en big deal?
Tack för din röst!