21-årig pappa slog ihjäl sin bebis – för att hon lät för högt

Pappan slog sin dotter runt 22 gånger i både ansiktet och på bröstet med knyten näve.


Cory Morris, 21, från Minneapolis i USA är åtalad för mord efter att han erkänt att han slagit sin fyra månader gamla dotter runt 20 gånger. Slagen var mot både ansiktet och mot bröstet och han slog henne med knyten näve. Pappan ska ha slagit sin dotter för att få tyst på henne.

Morris blev gripen under söndagskvällen efter att han själv ringt polisen och erkänt att han slagit sin dotter till döds. När polis och sjukvårdare kom till platsen ska de ha hittat den 21-åriga pappan med blodiga händer och blodig tröja, rapporterar Daily Mail.

Dottern hittades medvetslös på skötbordet i barnkammaren. Ambulanspersonalen utförde hjärt- och lungräddning och förde henne sedan till Hennepin County Medical Center där hon senare dödförklarades.

Morris ska ha tagit hand om barnet medan hans flickvan och barnets mamma, Jennifer Anderson, jobbade. Han ska ha kollat på tv när den fyra månader gamla bebisen började göra ljud ifrån sig. Han flyttade på henne och bar in henne till barnkammaren och lade henne på skötbordet.

Hon fortsatte låta och då ska pappan ha slagit barnet i ansiktet 15 gånger och sedan sju gånger på bröstet för att få tyst på henne. Mamman till barnet försökte få tag på Morris men fick inget svar. När hon fick tag på honom berättade han att han skulle hamna i fängelse för att han hade gjort något mot deras bebis.

På måndagen publicerade mamman ett inlägg på sin Facebook-sida där hon skrev att hennes hjärta var krossat. Hon skrev också att hennes dotter var den sötaste lilla flickan som världen någonsin sett.

Morris mamma berättade på tisdagen att hennes son led av ångest och depression. Om han döms så riskerar han att hamna i i fängelse i upp till 40 år, rapporterar Daily Mail.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

En amerikansk man har stämt tobaksjätten Philip Morris i USA och dess dotterbolag Swedish Match för att ha blivit beroende av vitt snus.

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

FI utreder misstänkt nakenblankning

Finansinspektionen (FI) misstänker att det nederländska handelsbolaget Market Wizard BV har brutit mot marknadsregler som förbjuder så kallad nakenblankning. En undersökning har inletts, skriver FI i ett pressmeddelande.