Måndag 27 Jun
Stockholm

Mamman skulle lära sin dotter en viktig läxa – tog fram tandkrämen

Mamman hyllas nu för sitt inlägg.
1 av 3
Mamman hyllas nu för sitt inlägg. Foto: Facebook
Det var när Amy Gardners dotter Breonna skulle börja i en ny skola som mamman gav henne ett råd – på en minst sagt annorlunda sätt.
2 av 3
Det var när Amy Gardners dotter Breonna skulle börja i en ny skola som mamman gav henne ett råd – på en minst sagt annorlunda sätt. Foto: Facebook
Smart!
3 av 3
Smart!. Foto: Facebook

Vem kunde tro att lite tandkräm kunde lära någon en livslång läxa?

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var när Amy Gardners dotter Breonna skulle börja i en ny skola som mamman gav henne ett råd – på en minst sagt annorlunda sätt.

Amy klämde nämligen ut en helt tandkrämstub på en tallrik, och bad sedan dottern att försöka få tillbaka allt i tuben igen.

Tandkräm på tallrikBildkälla: Facebook

Lättare sagt än gjort, tyckte dottern Breonna, som dock snart fick veta poängen med tilltaget.

Mamma Amy ville nämligen visa att det dottern häver ur sig – kan hon inte ta tillbaka. Precis på samma sätt som att hon inte kan trycka tillbaka tandkrämen in i tuben igen, skriver brittiska Metro.

Amy uppmanade sin dotter att i stället använda sina ord till "att läka, uppmuntra, inspirera och älska andra".

"Precis som den här tandkrämen – när orden lämnar din mun kan du inte ta tillbaka dem. Välj dina ord noga, Breonna. När andra missbrukar sina ord måste du skydda dina egna. Gör valet varje morgon att det ska vara livsbejakande ord som kommer ur din mun.

Bestäm i kväll att du ska vara en som sprider liv i skolan. Bli känd för din blidhet och medkänsla. Använd ditt liv för att ge liv till en värld som så desperat behöver det. Du kommer aldrig någonsin att ångra att du valde godhet", skriver mamman som även la upp bilden på Facebook.

Nu har inlägget delats över 700 000 gånger.


Brukar du säga saker du senare ångrar?
Tack för din röst!
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.