Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

FBI: 17-åring våldtogs, sköts och slängdes i en grop med alligatorer

- 29/08/2016, 22:07 -
Brittanee försvann spårlöst 2009, men nu säger sig FBI veta vad som hände.
1 av 3

Brittanee försvann spårlöst 2009, men nu säger sig FBI veta vad som hände.

Faksimil Daily Mail/Pixabay

17-åringen hade åkt bort på vårlovet utan föräldrarnas kännedom.
2 av 3

17-åringen hade åkt bort på vårlovet utan föräldrarnas kännedom.

Anonymous

Hennes kropp ska ha slängts i en grop full med alligatorer.
3 av 3

Hennes kropp ska ha slängts i en grop full med alligatorer.

Pixabay

Tjejen hade åkt till området utan att berätta det för sina föräldrar. Efter att ha lämnat sin kompis hostel försvann hon. Nu säger FBI att de vet vad som hänt.

2009 hade Brittanee Marie Drexel åkt till Myrtle Beach på vårlovet utan att säga till sina föräldrar. Efter att ha lämnat sin kompis hostel på kvällen försvann hon spårlöst, rapporterar Metro UK.

Men nu har ett nytt vittne klivit fram som påstår att han såg 17-åringens sista minuter i livet. Mannen som klivit fram är en 25-åring som redan sitter i fängelse dömd för dråp.

Mannen pekar ut två män som de skyldiga till mordet på Brittanee. Enligt FBI-agenten Gerrick Munoz, som förhört 25-åringen, säger han att han skulle gå till ett hus där vapen och droger förvarades.

Huset i fråga ligger i närheten av det område som 17-åringens sista mobilsignaler spårats till. När 25-åringen kom till huset såg han de två männen "utnyttja Brittanee sexuellt".

När hon sedan försökte fly blev hon slagen i huvudet med en pistol och sedan skjuten två gånger. FBI fyller sedan i historien och uppger att Brittanees kropp hittades slängd i en grop med alligatorer. Antagligen med ett hopp om att hennes kropp skulle försvinna på det sättet.

De båda männen som pekas ut som skyldiga är i nuläget inte anhållna för något brott. En av männens fru säger dessutom att anklagelserna är "galenskap", skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en 9-årig flicka som blev våldtagen, mördad och bränd – av sin egen familj.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.