Erika skulle handla – i stället blev hon vittne till barnmisshandel

- 22/09/2016, 12:55 -
Erika blev chockad när hon såg pappan dra runt sin dotter i håret.

Erika blev chockad när hon såg pappan dra runt sin dotter i håret.

Facebook

Flickan ska ha skrikit "Snälla sluta, jag lovar att jag inte kommer göra om det", enligt Erika och Robert som ringde polisen.

Erika och Robert Burch var på Walmart i Cleveland, Texas när de hörde en liten flicka skrika "Snälla sluta, jag lovar att jag inte kommer göra om det" samtidigt som hon blev dragen i håret av sin pappa, skriver Mirror.

Pappan hade lindat den lilla flickans hår runt kundvagnens handtag och höll om det så att hon satt fast vid vagnen. Erika och Robert blev chockade av vad de såg.

Bildkälla: Facebook

De bestämde sig för att konfrontera pappan, men när de bad honom sluta svarade han bara: "Jag växte upp utan problem" och bad paret att sköta sitt och inte lägga sig i.

Erika kände dock inte att det var något hon ville strunta i utan ringde polisen. När polisen kom till butiken och Erika försökte förklara vad som hänt ska polisen ha svarat: "Han har rätt att diciplinera sitt barn".

Bildkälla: Facebook

Erika tog också bilder av händelsen som hon la ut på Facebook med texten: "Få det här att bli viralt". I dagsläget har bilderna delats över 150 000 gånger.

Bildkälla: Facebook


Bildkälla: Facebook

Hon berättar för amerikanska tv-kanalen KTRK att flera sagt att hon gjort fel.

– Folk säger att jag gör fel som står upp för den här lilla flickan, men man kan diciplinera sina barn utan att dra dem i håret, speciellt på Walmart.

Bildkälla: Facebook

Myndigheterna undersöker nu fallet enligt New York Daily News, skriver Mirror.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 13-årige Teo som misshandlades på sin skola – utan att någon ställdes till svars.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Blev du som barn slagen av en vuxen någon gång?