Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mormor är IS-soldaternas värsta skräck – kokar deras huvuden

- 30/09/2016, 11:37 -

Beväpnad med en machete letar Wahida Mohamed upp IS-terroristerna. Hon använder samma brutala metoder som terrorsekten själv.

Hon är mormor till två och alla hennes före detta män har dödats av IS. Nu sprider Wahida Mohamed skräck bland terroristerna i Irak.

Hon brukar säga att hon är "mer efterlyst är Iraks premiärminister” och ska enligt uppgift ha en egen miniarmé, över 70 soldater skyddar Wahida i deras fäste i Shirqat söder om Mosul i Irak.

På Facebook har Wahida Mohamed delat med sig av bilder där hon håller upp ett huvud. Ett huvud som ska tillhöra en död IS-soldat. Huvudet ska hon ha kokat och Wahida ska själv ha dödat ett 30-tal terrorister. Hon använder alltså samma brutala metoder som terrorsekten gör.

I en intervju med CNN berättar hon om dödshoten från IS absoluta topp och om hur terrorsekten flera gånger placerat bilbomber utanför hennes hus.

Nyheter24 har tidigare berättat om terrorsekten IS brutala metoder för att skapa skräck bland befolkningen i de områdena terroristerna kontrollerar. Bland annat sprider de klipp på hur de slaktar sina fångar som djur och andra vedervärdiga klipp där de tvingar en 4-åring att skjuta gisslan med en pistol.