Stockholm

Mormor är IS-soldaternas värsta skräck – kokar deras huvuden

Beväpnad med en machete letar Wahida Mohamed upp IS-terroristerna. Hon använder samma brutala metoder som terrorsekten själv.


Läs mer

Hon är mormor till två och alla hennes före detta män har dödats av IS. Nu sprider Wahida Mohamed skräck bland terroristerna i Irak.

Hon brukar säga att hon är "mer efterlyst är Iraks premiärminister” och ska enligt uppgift ha en egen miniarmé, över 70 soldater skyddar Wahida i deras fäste i Shirqat söder om Mosul i Irak.

På Facebook har Wahida Mohamed delat med sig av bilder där hon håller upp ett huvud. Ett huvud som ska tillhöra en död IS-soldat. Huvudet ska hon ha kokat och Wahida ska själv ha dödat ett 30-tal terrorister. Hon använder alltså samma brutala metoder som terrorsekten gör.

I en intervju med CNN berättar hon om dödshoten från IS absoluta topp och om hur terrorsekten flera gånger placerat bilbomber utanför hennes hus.

Nyheter24 har tidigare berättat om terrorsekten IS brutala metoder för att skapa skräck bland befolkningen i de områdena terroristerna kontrollerar. Bland annat sprider de klipp på hur de slaktar sina fångar som djur och andra vedervärdiga klipp där de tvingar en 4-åring att skjuta gisslan med en pistol.

Senaste nytt

Kan EU enas om flyktingpolitiken?

Man skjuten med flera skott i Göteborg

Publicerades: 1 timme sedan

Blandat på börserna i Asien

Publicerades: 1 timme sedan

Grönland stannar i sommartiden

Publicerades: 1 timme sedan

Amnesty: Kriget röjer västlig dubbelmoral

Publicerades: 1 timme sedan

Forskning: Demokratins ställning ifrågasatt

Publicerades: 2 timmar sedan

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.