- Foto: Batman The Dark Knight Rises/Facebook

Här klär han ut sig till Batman – för att jaga "mördarclowner"

"Batman" har tröttnat på att "mördarclownerna" skrämmer alla barn – så han bestämde sig för att göra något åt det.


Du kanske är livrädd för att stöta på en "mördarclown" någonstans. Men nu kan du äntligen andas ut.

I alla fall i Cumbria, i England. Superhjälten Batman har nämligen dykt upp för att jaga bort de läskiga clownerna.

På bara ett par veckor har clownerna dykt upp på gatorna i Australien, USA, Storbritannien och nu Sverige. I vissa fall har personerna, som alltså är utklädda till clowner, jagat och dödshotat människor, och i några fall har till och med personer skadats.

Men nu har alltså Batman fått nog och bestämt sig för att skydda folket i Cumbria. Eller åtminstone en kille som klärt ut sig till "the dark knight".

Bildkälla: Facebook

Och som vi alla är välbekanta med så är ju clowner lite av en specialitet för Batman.

Men det är inte Bruce Wayne som gömmer sig bakom masken utan det är gruppen Cumbria Superheroes, som hade hört om hur många barn som blev traumatiserade av clownerna. De bestämde sig då för att göra något åt saken.

Nu känner många barn att de äntligen kan gå till skolan. I ett meddelande till BCC Cumbria skrev ett barn ett meddelande till Batman:

"Jag har varit rädd för den här clownsituationen (skolan berättade för oss i går). Jag har sett på min mammas Facebook att de har fångat clownen."

"Det betyder att jag kan gå till skolan nu utan att bli rädd. Tack för dina insatser."


En bild på när Batman jagar en clown sprids just nu på nätet, men det är oklart om bilden är arrangerad eller inte, skriver Metro.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Batman vs Clowner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

1 timme sedan
Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

1 timme sedan
Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.