- Foto: Batman The Dark Knight Rises/Facebook

Här klär han ut sig till Batman – för att jaga "mördarclowner"

"Batman" har tröttnat på att "mördarclownerna" skrämmer alla barn – så han bestämde sig för att göra något åt det.


Du kanske är livrädd för att stöta på en "mördarclown" någonstans. Men nu kan du äntligen andas ut.

I alla fall i Cumbria, i England. Superhjälten Batman har nämligen dykt upp för att jaga bort de läskiga clownerna.

På bara ett par veckor har clownerna dykt upp på gatorna i Australien, USA, Storbritannien och nu Sverige. I vissa fall har personerna, som alltså är utklädda till clowner, jagat och dödshotat människor, och i några fall har till och med personer skadats.

Men nu har alltså Batman fått nog och bestämt sig för att skydda folket i Cumbria. Eller åtminstone en kille som klärt ut sig till "the dark knight".

Bildkälla: Facebook

Och som vi alla är välbekanta med så är ju clowner lite av en specialitet för Batman.

Men det är inte Bruce Wayne som gömmer sig bakom masken utan det är gruppen Cumbria Superheroes, som hade hört om hur många barn som blev traumatiserade av clownerna. De bestämde sig då för att göra något åt saken.

Nu känner många barn att de äntligen kan gå till skolan. I ett meddelande till BCC Cumbria skrev ett barn ett meddelande till Batman:

"Jag har varit rädd för den här clownsituationen (skolan berättade för oss i går). Jag har sett på min mammas Facebook att de har fångat clownen."

"Det betyder att jag kan gå till skolan nu utan att bli rädd. Tack för dina insatser."


En bild på när Batman jagar en clown sprids just nu på nätet, men det är oklart om bilden är arrangerad eller inte, skriver Metro.

Batman vs Clowner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Blandat på Asiens börser

Miljardstämning mot Elon Musk

Flera tidigare ex-toppchefer på Twitter stämmer Elon Musk för uteblivna ersättningar och avgångsvederlag på 128 miljoner dollar, motsvarande 1,3 miljarder kronor. Det rapporterar CNBC.

Tillväxtmål på fem procent för Kina

Kina siktar på en tillväxt på omkring fem procent för 2024, meddelar regimen vid årets nationella folkkongress som inleddes på tisdagen.

FN: Fångna Gazabor traumatiserade

1 timme sedan
Många av de Gazabor som återvänder efter att ha frihetsberövats av israeliska styrkor har traumatiserats, uppger Philippe Lazzarini, chef för FN:s flyktingorgan Unwra på måndagen.

Personalvarsel kvar trots vårdmiljarder

2 timmar sedan
Flera regioner kommer att göra personalneddragningar trots regeringens besked om sex miljarder i tillskott för 2024, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Polisen i Skellefteå rapporterar om mord / dråp

3 timmar sedan
"Tre personer förda till sjukhus med allvarliga skador, en person gripen som misstänkt för Försök till Mord. Utredning pågår.", skriver polisen på sin hemsida.