Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gareth blev avundsjuk på sin gamla dejt – hämnades på konstigt sätt

- 14/10/2016, 21:12 -
32-åriga Gareth Quinn gick till attack när han blev dumpad.
1 av 3

32-åriga Gareth Quinn gick till attack när han blev dumpad.

Ben Lack/TT

Han kissade bland annat i kvinnans säng.
2 av 3

Han kissade bland annat i kvinnans säng.

Pixabay

Quinn sitter nu i fängelse.
3 av 3

Quinn sitter nu i fängelse.

Ben Lack

När 32-åriga Gareth Quinn blev dumpad av sin dejt gick han till attack. Han bröt sig in i kvinnans hus och kissade i hennes säng.

Det tar tid att lära känna personen man dejtar., och finns någon egenskap som bara skriker att man borde springa därifrån snarast möjligt vill man givetvis veta det direkt.

För den här kvinnan krävdes det inte mer än en dejt för att inse att 32-åriga Gareth Quinn inte var något för henne.

Ben Lack

Efter deras första dejt började han nämligen trakassera henne och lade ut hennes mobilnummer på "vuxensajter", skriver brittiska Metro.

Något som kanske skulle få vem som helst att dumpa honom.

Sängen full av kiss

Hur som helst tog Quinn det hela väldigt hårt. I augusti såg Quinn på Facebook att kvinnan skulle gå ut, och bestämde sig för att bryta sig in i hennes hus. Där kissade han ner hennes säng och hennes sons kostym, och stal en flaska alkohol, ett kreditkort och hennes sexleksaker.

Quinn avslöjade sig själv när han efter inbrottet skickade ett anonymt meddelande till kvinnan med bild på sakerna han hade snott, och frågade: "Är de här dina?".

När mannen sedan berättade att hon inte borde gå in i huset för sängen är full av kiss förstod hon ganska snart vem det var, och larmade polisen.

Quinn greps dagen efter men släpptes fri ganska snart, eftersom han lovade att inte kontakta henne igen. Det dröjde bara en dag innan hon fick trakasserade bilder från honom.

Enligt Quinns försvarsadvokat har Quinn ett alkoholproblem och svårt att acceptera break ups.

"Jag har ingen sympati för dig alls"

Quinn har själv erkänt händelsen och dömdes till tre år fängelse.

Domaren James Spencer QC fördömer Quinns handlingar:

"Det var ont eftersom du riktade in dig på kvinnan, ont på grund av vad du gjorde i huset och ont på grund av hur du hånade henne efteråt"

"Inte nog med det, du fortsatte att trakassera henne efter att du gripits och blivit släppt mot borgen. Jag har ingen sympati för dig alls", ska domaren ha sagt enligt Metro.

Är du rädd för att ha en dålig dejt? Då borde du använda den här appen – den garanterar nämligen att ni aldrig har just tråkigt.