Ett par vandrare hörde mystiskt ljud i skogen.
1 av 4
Ett par vandrare hörde mystiskt ljud i skogen. - Foto: Google Maps/RSPCA
Bilden har inget med händelsen att göra. Känsliga läsare varnas för kommande bilder.
2 av 4
Bilden har inget med händelsen att göra. Känsliga läsare varnas för kommande bilder. - Foto: NTB scanpix
Hunden hade blivit levande begrav.
3 av 4
Hunden hade blivit levande begrav. - Foto: RSPCA
Och hade en spik i huvudet.
4 av 4
Och hade en spik i huvudet. - Foto: RSPCA

Hund hittades levande begravd – röntgenbilderna visade något fruktansvärt

Några vandrare i skogen hittade hunden. Nu vädjar organisationen RSPCA om information. Känsliga läsare varnas.


En hund hittades nergrävd i skogen i Kirkleatham Woods nära Redcar i Storbritannien av några vandrade. Hunden var fortfarande vid liv när den hittades och hade enligt uppgifter en spik mellan ögonen.


Vandrarna larmade polisen och sedan skyndade man sig att ta hunden till en veterinär, som inte hade något annat val än att avliva hunden för att sätta stopp på lidandet.

Nu vädjar utredare på organisationen RSPCA om information om den lilla hunden, skriver Mirror UK.

Vandraren, som har valt att vara anonym, berättade för Gazette Live att han och hans fru var ute med sina tre hundar när de hörde ljud.

Bildkälla: RSPCA

– Min fru sa "lyssna, något låter" men jag sa att det säkert bara var en groda. Sen när vi lyssnade noga hörde vi ett grymtande ljud, säger han.

I gropen såg paret sedan en hund som de drog upp och räddade. Han berättar också att han knappt kunde tro sina ögon när han såg hunden.

Bildkälla: RSPCA

– Hur kan någon vara så hemsk och elak och göra något sådant? Veterinären berättade att det var det värsta han sett under sin karriär. Finns det inte en gräns för hur lågt människor kan sjunka?, säger han.

Vädjar om information

– Under alla tio år som jag har jobbat för RSPCA har jag aldrig sett något så skrämmande och oförklarligt elakt, säger Nick Jones, som jobbar på RSPCA.

De misstänker nu att det handlar om flera gärningsmän och att det ska ha varit en hane som möjligen kan ha varit av rasen Jack Russell eller West Highland Terrier och var runt sju år gammal, skriver Mirror UK.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.