Hund hittades levande begravd – röntgenbilderna visade något fruktansvärt

- 21/10/2016, 12:29 -

Några vandrare i skogen hittade hunden. Nu vädjar organisationen RSPCA om information. Känsliga läsare varnas.

En hund hittades nergrävd i skogen i Kirkleatham Woods nära Redcar i Storbritannien av några vandrade. Hunden var fortfarande vid liv när den hittades och hade enligt uppgifter en spik mellan ögonen.


Vandrarna larmade polisen och sedan skyndade man sig att ta hunden till en veterinär, som inte hade något annat val än att avliva hunden för att sätta stopp på lidandet.

Nu vädjar utredare på organisationen RSPCA om information om den lilla hunden, skriver Mirror UK.

Vandraren, som har valt att vara anonym, berättade för Gazette Live att han och hans fru var ute med sina tre hundar när de hörde ljud.

Bildkälla: RSPCA

– Min fru sa "lyssna, något låter" men jag sa att det säkert bara var en groda. Sen när vi lyssnade noga hörde vi ett grymtande ljud, säger han.

I gropen såg paret sedan en hund som de drog upp och räddade. Han berättar också att han knappt kunde tro sina ögon när han såg hunden.

Bildkälla: RSPCA

– Hur kan någon vara så hemsk och elak och göra något sådant? Veterinären berättade att det var det värsta han sett under sin karriär. Finns det inte en gräns för hur lågt människor kan sjunka?, säger han.

Vädjar om information

– Under alla tio år som jag har jobbat för RSPCA har jag aldrig sett något så skrämmande och oförklarligt elakt, säger Nick Jones, som jobbar på RSPCA.

De misstänker nu att det handlar om flera gärningsmän och att det ska ha varit en hane som möjligen kan ha varit av rasen Jack Russell eller West Highland Terrier och var runt sju år gammal, skriver Mirror UK.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.