Måndag 26 Jul
Stockholm

Tonårstjejer adopterade hemlösa djur – för att sedan tortera dem till döds

De båda tjejerna lade ut de vidriga bilderna på sina sociala medier.
1 av 5
De båda tjejerna lade ut de vidriga bilderna på sina sociala medier. Foto: Instagram
En av tjejerna som nu är gripna.
2 av 5
En av tjejerna som nu är gripna. Foto: Instagram
De hittade oönskade djur på djurhem som de sedan torterade till döds. Känsliga läsare varnas inför kommande två bilder.
3 av 5
De hittade oönskade djur på djurhem som de sedan torterade till döds. Känsliga läsare varnas inför kommande två bilder. Foto: Instagram
På en bild har de "korsfäst" en hundvalp och sprättat upp magen.
4 av 5
På en bild har de "korsfäst" en hundvalp och sprättat upp magen. Foto: Instgram
På en annan skär de upp en katt och tar ut hjärtat.
5 av 5
På en annan skär de upp en katt och tar ut hjärtat. Foto: Instagram

De två tjejerna greps efter att de lagt ut bilder och filmer på sig själva när de torterade och dödade djur de adopterat.

Kommentera (326)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De båda 17-åringarna greps av polis i den staden Vladivostok i östra Ryssland efter att de postat bilder på sig själva när de torterade och dödade djur.

Tjejerna, som fortfarande går i skolan, kommer från den östryska staden Khabarovsk. De brukar enligt Metro UK bära skräckfilmsinspirerat smink och kontaktlinser. Efter att djurrättsaktivister sett de fruktansvärda bilderna larmades polis.

Bildkälla: Instagram

Det ska till och med ha gått så långt att personer i flickornas hemstad hade en namninsamling för att få slut deras djurplågeri.

Tjejerna ska ha fått tag på djuren från olika hund- och katthem för oönskade djur. Där lovade de dyrt och heligt att ta hand om djuren innan de adopterade dem.

Bildkälla: Instagram

Bilderna och filmerna på djuren lade de två tjejerna ut på sociala medier. På de brutala bilderna visar tjejerna stolt upp hur de skär ut en katts hjärta.

En annan visar en hundvalp som spikats upp på en vägg, som om den blivit korsfäst, med en uppsprättad mage, och en tredje en hund som hänger i sitt koppel från taket och sedan skjuts med en luftpistol.

Bildkälla: Instagram

En av flickorna har dessutom lagt ut en status där hon skriver att hon funderar på att mörda sin egen mamma, och frågar hur många år hon skulle kunna få i fängelse om hon blir upptäckt, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare uppmärksammat hemska fall av djurplågeri i Sverige. 17-åriga Sofias katt smetades in med avföring och katten Sally fick magen uppskuren.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Kommentera (326)
Kopiera länk
Dela