Kelsie, 18, hämtade inte pojkvännens cigaretter – blev brutalt misshandlad

- 23/10/2016, 20:18
Hon blev misshandlad av sin pojkvän i fyra timmar.
1 av 3

Hon blev misshandlad av sin pojkvän i fyra timmar.

Facebook

Kelsie publicerade bilder på sina skador för att varna andra.
2 av 3

Kelsie publicerade bilder på sina skador för att varna andra.

Facebook

Kelsie Skillen, 18.
3 av 3

Kelsie Skillen, 18.

Facebook

Kelsie blev inlåst och misshandlad i fyra timmar av sin pojkvän. Nu har han dömts till fängelse.

Kelsie Skillen, 18, blev misshandlad under fyra timmar av sin pojkvän hemma i hennes lägenhet i Glasgow, Skottland, i somras. Anledningen till att han slog henne var för att hon inte hämtade hans cigaretter. Han slog henne brutalt i ansiktet och på överkroppen.

Kelsie var sjukskriver i tre veckor på grund av sina allvarliga skador. Men i september erkände han vad han hade gjorde och har nu dömts till 21 månaders fängelse, skriver Daily Record.

Hon berättar nu att hon är lättad att han sitter i fängelse och inte kan komma i närheten av henne.

– När han misshandlade mig frågade jag honom flera gånger om det här var värt att åka in i fängelse för. Han svarade: "Jag bryr mig inte om jag hamnar i fängelse, så länge du är död". Jag minns att jag tänkte: "Han kommer att döda mig, han är farlig", säger Kelsie till Daily Record.

Hon själv publicerade bilder på sina skador för att varna andra för det som hänt hennes. Tillsammans med bilderna skrev hon att hennes pojkvän låste in henne och misshandlade henne i fyra timmar.

"Som ni ser slog han mig mest i ansiktet, i dag var det rättegång och han förklarades skyldig för allt han gjort mot mig, själv har jag ett ärr numera", skriver hon rapporterar The Sun.

"Jag lägger bara ut det här för att visa hur han är och för att det fortfarande finns de som försvarar honom och för att han säger att det när något annat han dömts för."

"Jag skulle inte kunna förlåta mig själv om jag inte berättade och någon annan tjej råkade ut för samma sak.", skriver hon och avslutar med att tacka alla som stöttat henne under processen.

Nyheter24 har också skrivit om Stephanie som blev misshandlad av sin pojkvän för att hon sa nej till sex och om en kille som blev misshandlad efter att ha kysst sin pojkvän på Burger King.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.