Hon visar upp sitt lyxliv på Instagram – tillsammans med sin "sugar daddy"

Den före detta porrstjärnan Nong Nat från Thailand säger att hon hittade kärleken i en 39 år äldre man efter att ha konverterat till buddhismen.


Det var efter att den Thailändska polisen gripit porrstjärnan Nong Nat, 31, för hennes roller i vuxenfilmer som stjärnan bestämde sig för att bli en hederlig medborgare, skriver Metro UK.

Eftersom porr är förbjudet i Thailand dömdes hon till sex månaders villkorligt fängelse, och under den tiden konverterade hon till buddhismen för att sona sina brott och få bättre karma.

Och det är tack vare att hon konverterade som hon i dag träffat sin make och sugar daddy – arkitektmiljonären Harold Jennings Nesland Jr från USA.

Bildkälla: Instagram

– Böner och meditation ger dig en bra make, säger hon om tillfälligheten att hon träffade en man som kan ge henne generösa bidrag.

Paret verkar väldigt lyckliga tillsammans om man tittar på Nongs Instagram där hon ofta lägger upp bilder på dem tillsammans.

Bildkälla: Instagram

Hon skriver att maken delar alla sina pengar med henne, oavsett hur mycket han får in på banken.

– Förutom att få vänlighet från min man genom hans månatliga betalningar har han även gett mig extra pengar, skriver hon på Instagram.

Bildkälla: Instagram

På Instagram delar hon också med sig av sin vardag som modell. Där hon ofta poserar lättklädd. Men det är inget som kommer i vägen för hennes karma enligt henne själv eftersom hon besöker sitt tempel regelbundet.

– Jag besöker templet, studerar och måste ta hand om min familj. All min tid tas upp av donationer, böner och meditation, säger hon enligt Metro UK.

Bildkälla: Instagram

Nyheter24 har tidigare skrivit om 42-årige Lars som berättar allt om varför han väljer att vara en sugar daddy och Candice som fått hela sin utbildning betald av sugar daddys.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att böner ger dig en bra partner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

En amerikansk man har stämt tobaksjätten Philip Morris i USA och dess dotterbolag Swedish Match för att ha blivit beroende av vitt snus.

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.