Han har haft rätt varje presidentval i 30 år – nu vet han vem som vinner i år

- 01/11/2016, 18:40 -

Sedan 1984 har han haft rätt om vinnaren av alla presidentval, och nu säger han sig vara säker på vem som tar hem segern i årets val.

Allan J. Lichtman är mannen som sedan 1984 kunnat förutspå varje vinnare i presidentvalet i USA, utan ett enda fel, skriver Washington Post via Independent.

Han använder sig av en metod med 13 sanna eller falska påståenden, som han säger är helt säkra. För att vinna måste det sittande partiet ha fler än sex stycken påståenden sanna.

Har de färre än sex kommer motståndarsidan att ta hem valet.

Och det är just det som hänt de senaste veckorna enligt Lichtman. Tidigare har det varit Demokraterna som haft sex sanna påståenden.

Bildkälla: TT

Men nu har de förlorat det sista påståendet, vilket enligt Lichtman pekar på att Donald Trump kommer vinna valet. Trots alla skandaler och anmälningar om sexuella ofredanden som kommit upp de senaste veckorna.

Så med minsta möjliga marginaler verkar det som om det blir en vinst för Republikanerna i november. Lichtman utesluter dock inte att det kan komma att ske en förändring i sista sekund då Trumps övertag är med väldigt små marginaler.

– Jag tror det här valet har potential att krossa alla normala barriärer inom amerikansk politik och återställa allt, inklusive vad som krävs för att ta sig in i Vita huset. Jag är ingen spådam, min metod bygger på historiska fakta. De är väldigt robusta. Men det kan komma ett val som kommer förändra hela fundamentet för politik. Det här valet har den potentialen, säger han till Washington Post via Independent.

Det finns faktiskt mycket som pekar på att Trump kommer bli USA:s nästa president. Läs mer om det här.

Vill du veta mer om Donald Trump kan du kolla in de här 13 riktigt sjuka sakerna som han sagt om kvinnor.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Tror du att Allans metod får rätt?