Tisdag 15 Jun
Stockholm

Bildbeviset: Donald Trump och hans son tror inte kvinnor klarar någonting

Donald Trump och sonen Eric Trump verkar lite osäkra på sina fruars förmåga att rösta.
1 av 2
Donald Trump och sonen Eric Trump verkar lite osäkra på sina fruars förmåga att rösta. Foto: Faksimil Twitter
Och det var inte dagens enda miss, Eric Trump bröt faktiskt mot lagen genom att lägga ut en bild på sin röstsedel på Twitter.
2 av 2
Och det var inte dagens enda miss, Eric Trump bröt faktiskt mot lagen genom att lägga ut en bild på sin röstsedel på Twitter. Foto: Faksimil Twitter

Under valdagen gick både far och son med sina respektive fruar för att rösta i presidentvalet. Men ingen av dem verkade helt säker på vad frun skulle rösta på.

Kommentera (28)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är inte lätt att vara en Trump. Antingen hamnar man i skandaler titt som tätt, eller så verkar man inte ens kunna lita på sin familj.

Det är i alla fall vad internet spekulerar i efter att båda Donald Trump och sonen Eric Trump tjuvkikat på vem deras hustrur röstat på.

På två bilder från olika tillfällen syns Eric titta ytterst nyfiket på sin fru Lana Trumps röstkort. Och bara en stund senare publicerades en bild på Donald Trump som gör exakt samma sak med sin fru Melania Trump.

Men turligt nog har nu Lana Trump försäkrat medierna om både hon och Melania röstade på sin svärfar respektive make, skriver The Daily Beast.

Men det här var inte den enda fadäs som Trump-familjen lyckades med under valdagen. Eric Trump bröt även mot lagen genom att lägga ut en bild på sin ifyllda röstsedel, skriver Independent.

Bildkälla: Faksimil Twitter

Som sagt, det är inte lätt att vara en Trump.

Nyheter24 har tidigare skrivit om kvinnorna som kantat Donald Trumps liv och Stevie Wonders klockrena sågning av Donald Trump.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Vem ska vinna presidentvalet?
Tack för din röst!
Kommentera (28)
Kopiera länk
Dela