Torsdag 26 Maj
Stockholm

Natalie, 16, torterades och svältes till döds – av sina egna föräldrar

Natalie var bara 16 när hon dog. Nu sitter hennes föräldrar häktade misstänka för barnmisshandel.
1 av 3
Natalie var bara 16 när hon dog. Nu sitter hennes föräldrar häktade misstänka för barnmisshandel. Foto: Facebook/Polisen
Föräldrarna sitter misstänka mot en borgenssumma på 2,1 och 1,5 miljoner dollar.
2 av 3
Föräldrarna sitter misstänka mot en borgenssumma på 2,1 och 1,5 miljoner dollar. Foto: Polisen
Natalie och hennes syskon brukade bli inlåsta i huset.
3 av 3
Natalie och hennes syskon brukade bli inlåsta i huset. Foto: Facebook

Natalie Finn dog efter att hennes föräldrar under lång tid misshandlat och nekat henne och hennes tre syskon mat.

Kommentera (28)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den tragiska historien utspelade sig i Iowa, USA. 16-åriga Natalie Finn och hennes två syskon 15 respektive 14 år gamla torterades och svältes av sina föräldrar. Något som sedan ledde till att Natalie dog till följd av ett hjärtstillestånd, skriver Metro UK.

Föräldrarna Joseph Michael Finn II, 42 och Nicole Marie Finn, 42, brukade lämna de tre barnen inlåsta i huset. De sitter nu båda häktade misstänkta för en rad brott relaterade till misshandel, utnyttjande och mord.

Innan Natalie dog sökte hon kontakt med familjens grannar och bad om mat för att kunna ge sina syskon. Enligt anmälan så hade Natalie haft samma kläder under en lång tid och "luktade starkt". Grannarna ska då ha slagit larm till polisen – men det var redan försent.

Natalie Finn. Bildkälla: Facebook

Natalie drabbades av hjärtstillestånd och dog senare på sjukhus. Enligt polisrapporten hade barnen utsatts för grov psykisk och fysisk misshandel på grund av att de nekades mat och sjukvård. Det resulterade i att de inte kunde veta att det de utsattes för var fel.

Föräldrarna sitter nu häktade mot en borgenssumma på 2,1 respektive 1,5 miljoner dollar, ungefär 19 och 13 miljoner svenska kronor, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om pappan som fick ett raseriutbrott och mördade sin sju månader gamla son och de rasande föräldrarna som stormade en kyrka och dödade pedofilen som spelade i orkestern.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Kommentera (28)
Kopiera länk
Dela