Clare hade en mardrömsupplevelse på hotellnatten.
Clare hade en mardrömsupplevelse på hotellnatten. - Foto: Facebook / pixabay

Clare, 27, var naken på hotellrummet – såg något i spegeln

Clare Day var ensam i hotellrummet. Helt plötsligt kollar ett ansikte på henne från fönstret.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

En vanlig hotellnatt förvandlades snabbt till en mardröm för 27-åriga Clare Day från Kirkby, England. Det började med att hon gick runt naken i sitt rum och in i badrummet.

Clare hade checkat in på Best Western-hotellet Walworth Castle nära Darlington i England.


Väl där skrek hon till. Ett ansikte syntes i spegelns reflektion och hon täckte sig snabbt med en handduk. Mannen hade tryckt sitt ansikte mot hotellrummets fönster på bottenvåningen.

Facebook.

Clare kände igen ansiktet. Det var mannen som hade checkat in henne på hotellet – och nu hade "checkat in" henne på ett helt annat sätt. Sen försvann han iväg snabbt.

– Jag mådde så illa på en gång. Det kändes som hämtat från en skräckfilm, säger Clare till Mirror.

Mannen som tittade in genom fönstret visade sig mycket riktigt vara skiftledaren som checkat in henne på hotellet. Han uppges ha fått sparken efter den obehagliga händelsen efter att han fångats på hotellets säkerhetskamera.

Natten blev till en mardröm för Clare som fick höra av hotellreceptionen att hon skulle "låsa dörren och rapportera händelsen imorgon bitti". Hon tyckte inte att det räckte att låsa dörren utan sköt garderoben framför dörren. Det räckte inte till och det blev en sömnlös natt för 27-åringen.

Clare, som har två barn hemma, anmälde händelsen till polisen men ärendet togs inte vidare. Mannen, som tros vara i 30-årsåldern fick bara en varning eftersom det var hans första brott. När hon klagade till den stora hotellkedjan så erbjöds hon en gratis natt – på samma hotell.

– Jag är rasande. Han har fått gått fri helt och jag känner mig otroligt kränkt. Jag mår fortfarande dåligt, säger hon till Mirror.

Efter den mardrömsliknande händelsen bad hon sin man Nick, 31, att ta ledigt från jobbet i två veckor eftersom hon var rädd för att vara ensam hemma.

Facebook. Clare med sin man Nick.

Läs också om Mark som såg mystisk bild på Tinder där en tjej han aldrig träffat står i hans badrum – eller läs om varför du ska springa för livet om du ser den här mannen på en dejtingsida.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
Borde mannen ha dömts?
Tack för din röst!