Kvinnlig passagerare i chock – hittade något mystisk i sin flygplansmat

Den här maten hade nog fått vem som helst att tappa aptiten.


Det är ju inte ovanligt att folk känner sig lite missnöjda med den ofta rätt äckliga flygplansmaten, och det är faktiskt inte bara du som är konstig den smakar verkligen äckligt på riktigt, läs mer om det här.

Men just den här specifika kvinnan fick sig en extra otrevlig överraskning när hon tog bort folielocket på sin matlåda. Det som låg däri såg nämligen inte alls ut som något man vanligtvis äter.

Kvinnan var på väg från Brisbane till Melbourne i Australien när hon serverades den här maten. Och en av ingredienserna ser helt klart misstänkt lik en… penis.

Vad kan det vara? Bildkälla: Facebook

Kvinnan flög dessutom i business class med ett av de bästa flygbolagen i världen, i alla fall enligt den här listan, och rätten hon fick ska ha kallats "dumplings".

Och ja, det finns ju onekligen några dumplings bredvid den lite rynkiga sidorätten. När hon sedan frågade flygvärdinnan vad det var för något fick hon till svar att det var en "rotfrukt".

– Jag bad servitören räcka mig min telefon så jag kunde ta en bild på den, jag tar aldrig bilder på mat, men det här var alldeles för roligt för att låta det gå förbi, berättar den roade passageraren för News.com.au.

Rotfrukten. Bildkälla: Facebook

Enligt passageraren ska den stackars servitören ha rodnat medan kvinnan i stolen bredvid suttit och fnissat okontrollerat. Och vi kan förstå varför.

Nyheter24 har tidigare skrivit om kvinnan som hittade en underlig "köttbit" i sin soppa som hon nu vill skicka in för DNA-analys och mannen som vet hur det är att leva med en penis som inte riktigt är som alla andras.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du flygplansmat?
Tack för din röst!