Silvina tittade på familjebilder – då upptäckte hon den gigantiska lögnen

Kvinnan kollade runt bland familjens bilder på Facebook när hon hittade en bild på sin mamma bara några veckor innan förlossningen.


Silvina Martinez Pintos, 31, var hemma en dag och fick syn på en bild när hon kollade på familjens bilder på Facebook.

Hon regerade på en specifik detalj. Bilden ska ha varit tagen bara några veckor innan Silvina Martinez Pintos, från Argentina, föddes.

Men kvinnan på bilden, som skulle vara hennes mamma, var inte gravid. Hon fick då reda på att hon var adopterad, skriver Mirror.

I ett inlägg på Facebook skriver hon att det är väldigt tufft att få reda på sanningen, men att hon på något sätt ändå alltid har misstänkt det.

"Nu bekräftade de det hela utan att kunna ge några ytterligare detaljer", skriver hon i inlägget.

Nu vill hon hitta sin biologiska mamma med hjälp av Facebook. Hon vet att mamman var 16 år när hon fick henne och att läkaren vid förlossningen hette Ricardo Carminatti.

Bildkälla: Facebook

"Min fostermamma vet ingenting mer eller så vill hon inte berätta något mer och min adoptivpappa har gått bort. Jag vill veta vad som hände. Om de övergav mig eller om de sålde mig, till exempel" skriver hon.

Men hon är inte arg, hon söker bara svar på frågorna som hon har för att kunna få reda på mer om sig själv, sin bakgrund, vem hon egentligen är och varför hon adopterades bort, skriver Mirror.

"Jag behöver få veta det här innan jag kan fortsätta med mitt liv och avsluta det här kapitlet som har med min identitet att göra"

Här kan du läsa hela hennes inlägg på spanska:

Bildkälla: Faksimil Facebook

Nyheter24 har även skrivit om Amerikanska Chris söker sin biologiska mamma – i Sverige och om kvinnan som hittade sin biologiska mamma på Facebook – efter 36 timmar.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!