- Foto: TT/Familjen Pernaud

Här blir Xander, 2, bränd med locktång av sin barnflicka

Barnflickan riskerar nu att straffas för sitt vidriga beteende.


En barnflicka har blivit arresterad efter att hon bränt ett barn med en het locktång för att lära honom en läxa.

Nosipho Nxumalo fångades på kamera när hon med mening höll tången mot tvååriga Xander Persauds hud. Du kan se den hemska handlingen i spelaren ovan.

Pojkens mamma, Angela Persaud, från Long Island i New York, säger att hon upptäckte brännmärken på sin son när hon badade honom.

Hon säger att hon tittade på övervakningsfilmen från sin nanny cam och såg den 21-åriga barnflickan bränna sonen med locktången.

Efter att ha sett filmen bestämde sig mamman för att ringa polisen. Till WABC säger hon att det är det vidrigaste hon sett i hela sitt liv.

Barnflickan blev arresterad, och erkände för polisen att hon blivit frustrerad över barnets beteende, och därför försökte lära honom en läxa.

”Det var en lång vecka och jag var trött. Barnet lyssnade inte, så jag ville disciplinera honom med locktången. Så jag brände honom”, ska barnflickan ha sagt till polisen.

Nxumalo, som bara jobbat för familjen i några veckor, åtalas nu för misshandel, olaga vapeninnehav och för att sätta ett barn i fara.

---

Barnflickan hade kanske inte gjort som hon gjorde om hon visste att kameran var på. Det gäller dock inte de här ligisterna, som misshandlade en funktionshindrad kille och sände allt live på Facebook.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Förtjänar barnflickan ett långt fängelsestraff?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Explosion i Trelleborg

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

1 timme sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Styrande partiet vinner i Kroatien

1 timme sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenkovic i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien.

Explosion i trapphus i Göteborg

2 timmar sedan
En explosion har inträffat i trapphuset i ett flerfamiljshus i centrala Göteborg. Ingen person är skadad och de materiella skadorna beskrivs som små.

Nya amerikanska oljesanktioner mot Venezuela

3 timmar sedan
Bara ett halvår efter vissa lättnader drar USA åter åt den venezuelanska oljekranen.

Nu är mördarsniglarna tillbaka – ovanligt tidigt

igår 22:42
Redan i april har mördarsniglarna börjat dyka upp på flera platser, och enligt snigelexperten Ted von Proschwitz finns det mycket som talar för ett snigelår. Här får du veta hur du minimerar risken för sniglar i trädgården.