Här stjäl plundrarna från två män som precis dödats i en bilolycka

Kan man ens sjunka lägre än att stjäla från lik? Det är i alla fall precis det som de här människorna gör.


Ett gäng plundrare fångades av kameran efter att de stulit tillhörigheter från två män som dödats i en hemsk bilolycka.

Kraschen hade precis inträffat, och de två männen kan i videon som du kan se i spelaren ovan, ses ligga blödandes på gatan. Detta samtidigt som människor, istället för att hjälpa till, ser ut att plocka upp pengar som hamnat utanför bilen.

Kraschen, som inträffade i Venezuela, orsakades av att ett av hjulen på en lastbil exploderade, vilket fick föraren att tappa kontrollen, detta rapporterar The Mirror.

Incidenten inträffade i fredags på motorvägen mellan städerna Upata och San Felix, och förutom att två män dödades så skadades även en kvinna.

--

Att ta det lugnt i trafiken är verkligen viktigt. Något som visas i det här klippet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Förtjänar de ett långt fängelsestraff?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kraftigt ned i Japan

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Uppgifter: Israel ska ha attackerat mål i Iran

1 timme sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger en amerikansk källa för ABC News. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

1 timme sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

1 timme sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

1 timme sedan
En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.