Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här filmar hon ett spökbarn i dottern säng: "Kommer inte kunna sova"

- 04/02/2017, 18:19 -
Det här är riktigt läbbigt.
1 av 2

Det här är riktigt läbbigt.

Faksimil Facebook/Okänd

Är det verkligen ett spökbarn på riktigt?
2 av 2

Är det verkligen ett spökbarn på riktigt?

Okänd

Om du inte trodde på spöken innan du såg det här klippet kommer du antagligen göra det efteråt.

Det var när Jade från Australien skulle kolla till dottern Ruby som sov sött i sin spjälsäng på babymonitorn som hon märkte något väldigt obehagligt.

Precis ovanför Ruby såg hon nämligen ett litet barn sitta och titta på dottern. Barnet verkade röra sig fram och tillbaka i luften.

Jade som aldrig tidigare trott på spöken blev rejält omskakad och filmade det hon såg på babymonitorn och lade sedan upp filmen på Facebook.

I den kusliga videon ser man hur ett huvud och en kropp, tillhörande vad Jade tror är ett barn, vagga fram och tillbaka. Barnet verkar sedan dela på sig och fram träder konturerna av en större, vuxen person.

När hon sedan gick in i dotterns rum för att försäkra sig om att hon inte sett i syne, var det ingen där.

”Man kan lugnt säga att jag inte kommer kunna sova gott i natt, för fem minuter sedan trodde jag inte ens på spöken”, skriver hon i inlägget till videon.

Hon tror dock inte att de nattliga besökarna ville dottern något ont.

”Det jag ser är ett barn som är äldre än Ruby, eftersom barnet kan sitta/stå upp, och en vuxen som vakar över barnet/Ruby. Jag tror inte att de är elaka, eftersom den vuxna personen verkar vara så uppmärksam”, skriver hon i kommentarerna.

Men oavsett om andarna verkar vara snälla så är det hela lite läskigt, skulle vi säga.

Se de läskiga klippen här under.Nyheter24 ha tidigare skrivit om anledningen till varför många människor tror på spöken och rett ut om det verkligen finns spöken på riktigt eller inte.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.