Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Michael gifte sig med två kvinnor – avslöjades av sin GPS

- 08/02/2017, 07:40 -

Micheal gapade efter mycket men miste hela stycket så att säga. Förhoppningsvis har han lärt sig sin läxa.

Michael Hardy, 45, från Storbritannien träffade Caroline Lacey via en kontaktannons för nästan två år sedan. Då hade Caroline just kommit ur ett destruktivt förhållande och kände sig ensam och ledsen.

– Michael blev som min livvakt, med honom kände jag mig trygg, förklarar Caroline för Mirror.

Första gången paret sågs gick de hem till henne och sedan den dagen bodde Michael hemma hos henne. Han flyttade helt enkelt inte ut igen. När han sedan friade efter en kort tids umgänge svarade Caroline ja.

– I efterhand inser jag att han nog mest ville ha någonstans att bo eftersom han bodde hos sin mamma, säger hon.

Bildkälla: Pixabay

Paret gifte sig inför ett 40-tal gäster och flyttade sedan till en annan stad eftersom Michael fått jobb där. Men väl där började saker och ting förändras. Michael började jobba senare och vara mindre hemma.

Och en natt kom han helt enkelt inte hem. Han ringde Caroline på morgonen och förklarade att han haft ett psykiskt sammanbrott och låg inlagd på sjukhus. Han sade också att han behövde stanna där för att rehabiliteras.

Michael kom bara hem tre dagar i veckan och sov ihop med Caroline ibland, men oftast sade han att han behövde åka tillbaka till sjukhuset.

– Jag förstår ju nu att jag var en komplett idiot, men jag älskade honom och ville tro honom, säger Caroline.

Bildkälla: Pixabay

Men slutligen en dag lade hon ihop ett och ett. Hon hade nämligen märkt att Michael alltid slog in samma adress i sin GPS när han skulle åka tillbaka till "sjukhuset" och hon hade även hört den i bakgrunden när han ringt flera gånger.

Caroline bestämde sig för att söka upp adressen tillsammans med sin dotter. När de väl närmade sig bostadshuset såg de Michaels bil utanför, och inte bara det. I den satt nämligen Mihael tillsammans med en blond kvinna.

När Caroline konfronterar paret i bilen så säger den blonda kvinnan att hon är hans fru, och att de gift sig för två veckor sedan.

– Då sa jag att det var ju märkligt eftersom jag varit hans fru i två år. Hon blev helt galen och han bönade mig att ändra mig och säga att jag var hans syster. Han tappade det helt.

Bildkälla: Pixabay

Caroline lämnade sedan in en anmälan mot sin man. Michael kommer nu att avtjäna ett sex månaders villkorligt straff för månggifte och även avtjäna 120 timmars samhällstjänst, skriver Mirror.

Nyheter24 har tidigare skrivit om frun som var otrogen i två år och mannen som fick den perfekta hämnden och vilken dag det är störst risk att din partner är otrogen under 2017.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.