Jessica, 20, förlorade minnet helt – månader senare hände något fantastiskt

När Jessica vaknade på sjukhuset kunde hon inte känna igen varken sin familj eller pojkvän.


Jessica Sharman, 20, från Storbritannien växte upp med epilepsi. Något som inte påverkade henne alltför mycket tills den dag då hon förlorade sitt minne helt efter ett epileptiskt anfall.

Det var i mars förra året som Jessica och hennes pojkvän Richard Bishop reste till London. När paret befann sig på tunnelbanan fick hon ett anfall. Det var så intensivt att hon föll och när hon vaknade igen hade hon förlorat minnet helt.

På sjukhuset kunde hon inte komma ihåg varken sin familj eller pojkvän var, skriver Metro UK. Efter undersökningar på sjukhuset fick de reda på att det skulle ta minst ett halvår för Jessica att återfå sitt minne.

Men eftersom hon inte kunde minnas sin pojkvän så tog det inte lång tid innan hon började hata sin pojkvän. Jessica försökte även att avsluta relationen.

Men han lovade Jessica att han skulle hjälpa henne att komma ihåg vilket underbart förhållande de hade.

– Att se honom så passionerad och hur mycket han brydde sig om mig fick mig att inse hur mycket han tyckte om mig. Så jag gav det en andra chans.

När Richard senare började berätta för henne om deras minnen började hon sakta komma ihåg.

– Jag kommer inte ihåg första gången jag blev kär i honom, men jag kommer ihåg den andra gången. Han var så tålmodig, så fin, jag kunde inte låta bli att bli kär i honom. Nu vill jag fokusera på att skapa nya minnen, säger Jessica.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB fortsätter sänka boräntor

1 timme sedan
SBAB fortsätter sänka sina korta boräntor – tremånadersräntan är nu under 5 procent. De korta räntorna har ju börjat sikta in sig på att Riksbanken snart kommer att sänka sin styrränta, säger Lars Lindmark på SBAB.