Lördag 4 Dec
Stockholm

Modellen riskerade livet för "den perfekta selfien" – nu utreds hon av polis

Den ryska modellen väckte mycket känslor i sin jakt på "den perfekta selfien". Nu utreds hon dessutom av polis i Dubai.

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

23-åriga modellen Viktoria Odintcova från Ryssland skapade rubriker tidigare i veckan när hon utsatte sig för uppenbar livsfara i jakten på en selfie, något Nyheter24 tidigare har skrivit om.

På flera bilder och i en video så ses modellen hänga från den över 300 meter höga skyskrapan Canyan Tower, helt utan säkerhetsutrustning, och med bara en assistents hand som livlina. Något som fått hela internet att reagera riktigt starkt.

Nu visar det sig att sådana här små stunt inte är välkomna i Dubai. Polisen i landet har nämligen bett modellen att skriva på papper där hon lovar att aldrig mer utsätta sitt liv för fara under sitt arbete.

– Hon har kallats för att skriva på en överenskommelse att hon inte kommer upprepa några farliga stunts som skulle kunna sätta hennes liv på spel i Dubai, berättar Khalil Ibrahim al-Mansouri vid polisen, skriver Metro UK.

Se den svindlande videon i klippet ovan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Anneli som fick syn på något riktigt läskigt i sin Snapchat och Kim som fick syn på ett människohuvud i sin tvättmaskin.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Får du svindel bara av att kolla på bilderna?
Tack för din röst!
Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela