Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emma, 24, fick sparken – för att hon var "för snygg"

- 21/02/2017, 08:50 -
Emma fick gå hem efter bara fem minuter på jobbet.
1 av 4

Emma fick gå hem efter bara fem minuter på jobbet.

Pexels/Instagram

Anledningen?
2 av 4

Anledningen?

Instagram

Hon var "för snygg".
3 av 4

Hon var "för snygg".

Instagram

Emma Hulse.
4 av 4

Emma Hulse.

Instagram

Emma hann inte vara på jobbet mer än några minuter innan hon fick gå hem igen.

Att arbetsmarknaden kan vara hård för unga personer är nog inget som kommer som en överraskning. Speciellt med många korttidsanställningar, inhopp och vikariat.

En person som fick smaka på just hur osäkert det kan vara var Emma Hulse, 24, som jobbar med att sköta filmkameror. Hon skulle göra ett inhopp på den London-baserade tv-kanalen UNIT TV. Men väl på plats vid 9.30 på morgonen, hennes pass skulle pågått till klockan 18.00, dröjde det bara fem minuter innan hon blev hemskickad igen, skriver Refinery 29.

– Min chef sms:ade mig och skrev att jag inte längre behövdes på plats. Jag gick då och pratade med den närmaste chefen på plats. Han frågade mig om "jag var en modell", och varför jag inte "inte gick på catwalks" istället.

Bildkälla: Instagram

Sedan ska den manlige chefen dessutom frågat Emma efter hennes nummer och föreslagit att de båda borde gå ut på en drink.

– Jag hade läppstift, men som jag såg det så var det inget olämpligt. Jag hade på mig en skjorta och byxor, säger Emma.

Bildkälla: Instagram

Enligt Emma, som frilansar som kameraskötare för flera olika företag, är det här första gången hon blivit hemskickad på grund av sitt utseende. UNIT TV:s ägare Adam Luckwell berättade för Evening Standard att personen som gav Emma sparken nu fått sparken från företaget.

– Det fanns flera saker vi var missnöjda med. Vi kände att det inte var någon som passade oss, och vissa av de saker han gjorde var inte i linje med vår policy, sade han till tidningen via Refinery29.

Bildkälla: Instagram

Nyheter24 har tidigare skrivit om personen som avskedades från Starbucks på grund av det som stod på koppen och Danielle som fick sparken för att hon nästan dog på jobbet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du fått sparken?