Han gjorde en speciell beställning på McDonald's – möttes av detta

Det är inte lätt att vara kinkig med maten eller bara ha en craving efter en specifik sak.


Twitter-användaren coL_Merchant gjorde en egen beställning på den snabbmatskedjan McDonald's. Och det visade sig att han hade väldigt specifika krav på vad han ville ha för mat, skriver Metro UK.

Han bestämde sig nämligen för att beställa en cheeseburgare, förutom att han inte ville ha någon lök, någon ketchup, någon senap, några saltgurkor, något bröd, eller kött.


Bildkälla: Twitter

Om man vet vad en cheeseburgare innehåller så inser man snabbt att detta alltså innebar att coL_Merchant beställt en skiva ost. Enbart.


Bildkälla: Twitter

Och inte vilken ost som helst utan en riktigt plastig bit, orange McDonald's-ost. Som han alltså betalade samma pris för som en vanlig cheeseburgare.

Något som gjorde en del personer på Twitter rejält förvirrade efter att coL_Merchant delat med sig av sitt kulinariska inköp, skriver Metro UK.

Vissa tyckte att prissättningen på en skiva ost var lite oklar.

Andra tyckte att det var dåligt att de inte ens kunde anstränga sig med presentationen.

Men en person påpekade i alla fall att coL_Merchant i alla fall fått precis det han beställt. Men andra påtalade att det inte hände speciellt ofta.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 20 situationer du garanterat känner igen om du arbetat på Donken och att McDonald's släpper en ny burgare som har riktigt mycket guacamole som ingrediens.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du beställt bara en sak på restaurang?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

1 timme sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

1 timme sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

2 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

2 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.