Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
393
reaktioner idag

Han gjorde en speciell beställning på McDonald's – möttes av detta

Det är inte lätt att vara kinkig med maten eller bara ha en craving efter en specifik sak.

En person på Twitter gjorde en ganska annorlunda beställning på Donken…

Han ville nämligen inte ha någon lök, ingen ketchup…

… ingen senap, inga saltgurkor, inget bröd och inget kött.

Han fick alltså en skiva ost. Enbart.

Twitter-användaren coL_Merchant gjorde en egen beställning på den snabbmatskedjan McDonald's. Och det visade sig att han hade väldigt specifika krav på vad han ville ha för mat, skriver Metro UK.

Han bestämde sig nämligen för att beställa en cheeseburgare, förutom att han inte ville ha någon lök, någon ketchup, någon senap, några saltgurkor, något bröd, eller kött.


Bildkälla: Twitter

Om man vet vad en cheeseburgare innehåller så inser man snabbt att detta alltså innebar att coL_Merchant beställt en skiva ost. Enbart.


Bildkälla: Twitter

Och inte vilken ost som helst utan en riktigt plastig bit, orange McDonald's-ost. Som han alltså betalade samma pris för som en vanlig cheeseburgare.

Något som gjorde en del personer på Twitter rejält förvirrade efter att coL_Merchant delat med sig av sitt kulinariska inköp, skriver Metro UK.

Vissa tyckte att prissättningen på en skiva ost var lite oklar.

Andra tyckte att det var dåligt att de inte ens kunde anstränga sig med presentationen.

Men en person påpekade i alla fall att coL_Merchant i alla fall fått precis det han beställt. Men andra påtalade att det inte hände speciellt ofta.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 20 situationer du garanterat känner igen om du arbetat på Donken och att McDonald's släpper en ny burgare som har riktigt mycket guacamole som ingrediens.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du beställt bara en sak på restaurang?

Mer:

Goda nyheter! Nu satsar McDonald's på hemleverans i Europa