1 av 2
- Foto: Facebook/TT
2 av 2
- Foto: TT

19-åringen fotograferades på ett tågspår – minuter senare var hon död

19-åringen fotograferades på ett tågspår förra fredagen innan tragedin inträffade.


Det var förra fredagen i Navasota, USA, som tragedin inträffade. 19-åringa Zanie skulle ta några bilder för att kunna använda i sitt portfolio, då hon hoppades de skulle bli starten på en ny karriär.

Zanie, som skulle ha blivit 20 år i måndags, valde att bli fotograferad på ett tågspår.

Men när tågen kom från varsitt håll blev hon inklämd. De både tågen tutade åt henne och inte heller kunde de stanna eftersom de färdades i så hög hastighet.

– Hon sprang från det ena tåget, men hamnade i vägen för det andra, berättade Shawn Myatt, som är kommunens säkerhetsanvsarige, för Buzzfeed.

Enligt vittnesuppgifterna såg inte 19-åringen tågen och hennes liv gick inte att rädda. Familjen lät sedan den sista bilden på dottern i livet publiceras i lokaltidningen The Eagle.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Senaste nytt

Hett svartlut läcker från bruk – "90 grader"

Polisen i Malmö rapporterar om bråk

"Bråk mellan ordningsvakt och allmänhet, Värnhem.", skriver polisen på sin hemsida.

Besökarna rasar över Sveriges största marknad: "Sjukt osmakligt"

Kiviks marknad har hamnat i blåsväder efter att ha planerat en smådjursmarknad. På sin Facebooksida söker de efter personer som kan tänka sig ställa ut och sälja djur en marknadsdag i sommar, vilket har fått besökarna att se rött.

Kablar i Röda havet förstörda

1 timme sedan
Tre undervattenskablar för telekommunikation har gått av i Röda havet.

Svagt nedåt på Wall Street

1 timme sedan
New York-börsen backade på handelsveckans första dag, men de ledande indexen flyttade sig inte mycket. Breda S&P 500-index tappade 0,1 procent, Dow Jones industriindex 0,3 procent och tekniktunga Nasdaqs kompositindex 0,4 procent.

Israel: 450 terrorister anställda av FN-organ

2 timmar sedan
Israels militär anklagar FN:s organ för palestinska flyktingar, Unrwa, för att ha över 450 "terrorister" anställda. Organet hävdar samtidigt att israeliska myndigheter torterat dess personal under förhör.