Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brittiskt par sex-sålde minderåriga döttrar till familjevän

- 01/06/2017, 23:19 -

Efter en lång jakt har den spanska polisen äntligen lyckats gripa de dömda föräldrarna igen.

Två brittiska föräldrar har blivit gripna efter att ha sex-sålt sina döttrar till en familjevän. Mannen och kvinnan hade flytt från Mallorca, efter att ha fällts i rätten för brotten, men har nu hittats av polis då de gömt sig i ett litet skjul.

Själva sexbrotten skedde 2009 – och föräldrarna, 54 och 59 år gamla, flydde från Mallorca där de tidigare bott då de fällts i rätten vid 2016.

Efter en lång jakt kunde Guardia Civil, den spanska polisen, hitta föräldrarna i Cártama, en ort i Málaga, där de gömt sig i ett skjul på en farm.

De både föräldrarna hade dömts för sexuella övergrepp mot barn, men hur gamla döttrarna var vid tillfället har hållits hemligt.

En talesman för Guardia Civil har sagt: "Det vi vet går tillbaka till 2009 då paret erbjöd sina minderåriga döttrar att ha en sexuell relation med en, för dem, bekant person i utbyte mot pengar."

Föräldrarna har nu återigen frihetsberövats, skriver brittiska Metro.

Här försöker killarna köpa sex av reportern:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.