Tisdag 20 Apr
Stockholm

Hon kritiserar H&M efter besöket: "Gick knappt att andas"

Kayleigh Godall från Storbritannien skrev ett inlägg där hon riktade skarp kritik mot butikskedjan H&M.
1 av 3
Kayleigh Godall från Storbritannien skrev ett inlägg där hon riktade skarp kritik mot butikskedjan H&M. Foto: TT/Faksimil Facebook
Hon provade en klänning i storleken hon vanligtvis brukar ha, men var tvungen att gå upp två storlekar för att ens kunna få på sig den.
2 av 3
Hon provade en klänning i storleken hon vanligtvis brukar ha, men var tvungen att gå upp två storlekar för att ens kunna få på sig den. Foto: Faksimil Facebook
Godall menar att det var jobbigt att få höra "ah, ja, du måste gå upp några storlekar i den här klänningen" när hon frågade om klädesplagget.
3 av 3
Godall menar att det var jobbigt att få höra "ah, ja, du måste gå upp några storlekar i den här klänningen" när hon frågade om klädesplagget. Foto: TT

Hon provade en klänning i storleken hon vanligtvis brukar ha, men var tvungen att gå upp två storlekar för att ens kunna få på sig den.

Kommentera (15)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kayleigh Godall från Storbritannien skrev ett inlägg där hon riktade skarp kritik mot butikskedjan H&M. Anledningen var för att hon provat en klänning i storleken hon vanligtvis brukar ha, men var tvungen att gå upp två storlekar för att ens kunna få på sig den, det skriver brittiska sajten Metro.

Godall skriver bland annat att modekedjan borde se över storlekarna då hon tycker det är löjligt. Hon själv är en storlek 40 men att hon under besöket var tvungen att fråga personalen klänningen i storlek 46.

"Klänningen som jag har på mig på bilderna är i storlek 44 och jag kunde knappt andas i den. Jag stör mig inte enbart för att jag verkligen ville ha den här klänningen, utan för att det är så många kvinnor som tar sin vanliga storlek. Vore jag en av dem som ville ha en storlek 46 så skulle detta göra mig så ledsen" det skriver hon i inlägget som blivit uppmärksammats av hundratals personer.

Godall menar att det var jobbigt att få höra "ah, ja, du måste gå upp några storlekar i den här klänningen" när hon frågade om klädesplagget, skriver Metro.

– Några?!? Att behöva gå upp 3-4 storlekar betyder ju att ni verkligen borde inse att ni borde kolla över era storlekskategorisering.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Handlar du kläder på H&M?
Tack för din röst!
Kommentera (15)
Kopiera länk
Dela