Taxichauffören Akshar Patel berättade under söndagen för Sky News att han körde hem en kvinna som blockerade en pubdörr.
1 av 2
Taxichauffören Akshar Patel berättade under söndagen för Sky News att han körde hem en kvinna som blockerade en pubdörr. - Foto: TT
2 av 2
- Foto: TT

Kvinnan blockerade dörren på puben – kan ha räddat 20 personer

Taxichauffören Akshar Patel berättade under söndagen för Sky News att han körde hem en kvinna som hade blockerat en dörr.


Minst sju personer har dödats och 48 personer har skadats i attackerna i London. Av de skadade ska det finnas fyra poliser, en av dem allvarligt skadad.

Det var runt 23-tiden, svensk tid, som Londonpolisen fick ett larm om att en vit skåpbil kört in i en folkmassa vid London Bridge.

Skåpbilen fortsatte sedan mot närliggande Borough Market där de tre misstänkta gärningsmännen började knivhugga människor, polisen sköt sedan ihjäl de misstänkta gärningsmännen.

Taxichauffören Akshar Patel berättade under söndagen för Sky News att han körde hem en kvinna som blockerade en dörr på puben hon var på.

– Folk lyckades fly genom bakdörren så hon räddade säkert ett 20-tal liv, berättar Patel för Sky News.

I spelaren nedan kan man se polisen som varnar bargäster i London efter attacken.

Här går de misstänkta terroristerna lugnt genom London efter attacken

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
Är du orolig för en terrorattack?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här är yrkena med 40 000 i månadslön – där du får jobb direkt

Avslöjandet: Så Dålig är luften i din bil – medför flera hälsorisker

Luftföroreningarna på hårt trafikerade vägar letar sig in i våra bilar enligt en ny studie, vilket medför flera betydande hälsorisker.

Lavrov lamslog hotat OSSE

Den europeiska säkerhetsorganisationen OSSE:s möte i Nordmakedonien var på grund av den ryska närvaron delvis lamslaget redan när det inleddes på torsdagen.

Polisen i Sundsvall rapporterar om trafikkontroll

"Skönsberg, resultat efter nykterhetskontroll i trafiken", skriver polisen på sin hemsida.

Kvinna dog på grund av vårdcentrals bristande rutiner – skickade aldrig iväg remisser

En kvinna sökte hjälp på en vårdcentral för buksmärtor men fick aldrig den hjälp hon behövde. Kvinnan dog senare. Nu kritiseras vårdcentralens bristade rutiner.

Släkting till svensk gängledare häktad utomlands

En person som uppges vara nära släkting till Rawa Majid sitter häktad i Haag i Nederländerna, misstänkt för grovt narkotikabrott, rapporterar P4 Göteborg.