Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1698
reaktioner idag

Ville bli världens fetaste kvinna – nu är hon gravid

Monica Riley blev matad av sin pojkvän för att kunna bli världens fetaste kvinna. Nu väntar paret barn och Monica försöker gå ner i vikt.

Hälsa

Nyheter24 har tidigare skrivit om Monica Riley och hennes pojkvän som kämpat för att få barn, samtidigt som Monica också ville uppfylla sin dröm och bli världens fetaste kvinna. Paret mötte då hård kritik på internet efter deras planer på att skaffa barn. 

Monica brukade matas med en tratt av sin pojkvän Sid som gärna ville hjälpa henne att nå sitt mål. Men nu har parets liv tagit en vändning – de väntar nämligen barn, rapporterar Barcroft Media. 

Instagram
Instagram

Beskedet kommer efter att Monica fått två missfall, vilket fick henne att bestämma sig för att sluta äta sådana enorma mängder mat för att öka sina chanser att bli gravid

– Vid ett tillfälle i mitt liv ville jag bli världens fetaste kvinna. Jag ville vara sängbunden och inte kunna röra mig och äta ännu mer, berättar Monica och fortsätter: 

– Men nu när jag är gravid blev det ett uppvaknande. 

Barcroft Media
Barcroft Media

Paret blev först gravida förra sommaren, men då visade ett ultraljud vid 12 veckor att fostret saknade en arm och nedre delen av kroppen, så graviditeten fick avslutas. Vid nästa graviditet fick Monica ett spontant missfall i vecka 14. 

I mars fick en chockad Monica veta att hon var gravid för tredje gången, trots att hon inte längre fick regelbunden mens. Nu är graviditeten i vecka 15 och Monica gör allt för att gå ner i vikt för att öka chanserna att få ett friskt barn. 

Barcroft Media
Barcroft Media

På bara tio veckor har hon lyckats gå ner smått galna 88 kilo, vilket gör att hon nu väger dryga 220 kilo. Hon har gjort stora förändringar i sina matvanor, bland annat äter hon numera bara 2 000 kalorier per dag istället för 10 000 som hon gjorde för ett halvår sedan. 

Hon berättar också att hon varit orolig över att hennes pojkvän, som hon mötte på en fat-fetisch-sida för ett år sedan skulle tappa intresset för henne om hon började gå ner i vikt. Men paret har nu kommit fram till att de älskar varandra oavsett Monicas storlek, rapporterar Barcroft Media

Barcroft Media
Barcroft Media

I videon under kan du se 15-åringen som bevisar att alla kan dansa balett – oavsett vikt. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Mer:

Monica väger 300 kilo och vill ha barn – nu får hon kritik på internet