Monica väger 300 kilo – vill bli så stor att hon inte kan röra sig

Modellen Monica drömmer om att bli världens fetaste människa, något hennes pojkvän Sid hjälper henne med.


Monica Riley från Fort Worth, Texas, arbetar varje dag för att nå sitt och pojkvännens Sid Raleys mål, att bli världens tyngsta kvinna, skriver Metro UK.

– Målsättningen är att nå 317 kilo och bli så stor att jag inte kommer kunna röra mig. Jag skulle känna mig som en drottning då, berättar Monica för Barcroft TV.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Hennes pojkvän Sid kallar sig själv en "feeder", vilket är en person som uppmuntrar sin partner att gå upp i vikt. För honom är det lika mycket av en dröm att ta hand om Monica som det är för henne att nå sitt viktmål.

– Jag skulle inte se det som en syssla med att ta hand om henne. Jag älskar henne och jag älskar att göra saker för henne – att ta hand om henne skulle vara som en dröm som gick i uppfyllelse, berättar han.

Men Monica har inte alltid tänkt så här om sin kropp. Hon har varit överviktig hela sitt liv och för två år sedan planerade hon att genomgå en operation för att gå ner i vikt. I sista sekund ändrade sig Monica dock.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Hon bestämde sig för att istället börja uppskatta sin kropp för vad den var. Och för fyra månader sedan träffade hon normalbyggda Sid på ett internetforum. Sedan paret träffades har Monica gått upp nästan 25 kilo.

– Ju större jag blir desto sexigare känner jag mig. Jag älskar min stora mjuka mage, och att frossa i mat tänder mig verkligen.

Både Monica och Sid anser att det finns en sexuell aspekt av Monicas kroppsvikt.

– Att jag ska bli så stor att jag inte kan röra mig är en sexuell fantasi vi har. Han måste redan hjälpa mig upp ur soffan och sängen. Och om jag ätit mycket så måste han hjälpa mig att rulla runt för att min mage är för full, det är något som vi båda går igång på väldigt mycket.

Bildkälla

Sid brukar förbereda en speciell sorts smoothie till Monica bestående av pop-tarts, glass, grädde, mjölk och kosttillskott för viktökning. Totalt innehåller mixen 3 800 kalorier. Smoothien häller de sedan ner i en tratt så att Monica kan dricka den genom ett rör.

– Trattmatningen ser jag alltid fram emot. Det är en väldigt sexuell upplevelse för mig, och jag vet att Sid gillar det också.

Paret försöker för tillfället skaffa barn, trots att de fått mycket kritik för att det vore respektlöst att sätta ett barn till världen om Monica inte kan röra sig. Hon håller dock inte alls med och ser inga hinder för henne att anställa en barnvakt som kan aktivera barnet som det behöver.

– Inget stoppar mig från att uppfostra mitt barn från sovrummet, säger hon.

Bildkälla: Faksimil Youtube

En av de som kritiserat paret är Monicas mamma. Men enligt Monica så förstår mamman inte alls vad hon håller på med.

– Mamma säger att jag kommer ta livet av mig. Jag förstår hennes oro men det är mitt liv och att gå upp i vikt är vad som gör mig lycklig.

Monica är just nu modell på internet och har över 200 000 fans som alla följer hennes strävan mot att nå sin drömvikt på ungefär 450 kilo, så att hon kan slå världsrekord.

– Jag kan bli påkörd av en bil i morgon, men då vet jag i alla fall att jag levt ut alla mina drömmar, avslutar hon enligt Metro UK.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Se hela inslaget med Monica och Sid här under.


Nyheter24 har tidigare skrivit om kurviga modellen som visar upp sitt smaltrick i en video på Instagram.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja äta så här mycket på en dag?
Tack för din röst!