Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu kan du jobba med att skydda jorden från aliens

NASA söker en person till en ny tjänst.
1 av 3

NASA söker en person till en ny tjänst.

TT/Pixabay

Personen ska jobba som officer.
2 av 3

Personen ska jobba som officer.

Pixabay

I rymden!
3 av 3

I rymden!

TT

Nyheter | 03/08/2017 20:55

Ja det är sant. NASA söker nu en person som ska jobba som "planetarisk skyddsansvarig". En officer som ska befinna sig i rymden.

De flesta har nog någon gång tänkt: "Vad händer om aliens kommer? Hur ska vi försvara oss?" Nu börjar NASA förbereda sig. Om än lite. 

Jobbet går ut på att se till att hålla borta utomjordliga smittor och se till att inte utomjordliga mikroorganismer tas med tillbaka till jorden. Du ska vara en planetarisk skyddsansvarig, en officer mot aliens med andra ord, skriver Time.


Bildkälla: Pixabay

Hur mycket du tjänar?

Ja, du tjänar från en miljon upp till en och en halv miljon per år plus extra fördelar. Du får alltså tillbringa din arbetstid i rymden, tjäna bra med pengar och dessutom kunna säga till andra att du skyddar jorden mot aliens, skriver Time.

Tyvärr så kan inte vem som helst söka. En måste kunna avancerad matematik och ja, veta mycket om rymden och utomjordliga ting. Vi gissar på en utbildning som tagit några år. 

Men en kan ju drömma?

Se också videon på hur man bajsar i rymden

Läs också om laget som hyllade sin lagkamrat genom att skjuta upp hans tröja i rymden

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.