Pranket mot Sophie, 24, blev världskänt – därför gick hon ut med det

- 11/10/2017, 16:15
Sex timmar efter att hon hade checkat in på hotellet så hörde Jesse av sig.
1 av 3

Sex timmar efter att hon hade checkat in på hotellet så hörde Jesse av sig.

Facebook/TT

Men hans svar var inte vad hon hade förväntat sig.
2 av 3

Men hans svar var inte vad hon hade förväntat sig.

TT

Dagen därpå flög Sophie hem... (Bilden har inget med händelsen att göra)
3 av 3

Dagen därpå flög Sophie hem... (Bilden har inget med händelsen att göra)

Pixabay

Sophie flög till Amsterdam för att återförenas med sommarflörten Jesse. Men när hon kom dit fick hon reda på att hon hade blivit prankad.

Under de senaste dagarna har medier runt om i världen skrivit om 24-åriga Sophie från England, som hävdar att hon blivit lurad att flyga till Amsterdam. Hon flög dit i hopp om att återförenas med sin semesterflört Jesse som hon träffade i Barcelona i somras. 

Men några timmar efter att hon hade landat så fick hon ett meddelande från honom. "Du har blivit 'pigged', det var bara ett skämt" stod det.

– "Pulling a pig" är när en kille försöker dra den tjocka och fula tjejen. Jag mådde så dåligt, har Sophie tidigare berättat för New York Post

Historien tog dock en annan vändning när Jesse, som anklagas för att ha lurat Sophie, talade ut. Han hävdade att det aldrig har hänt, och att de inte alls hade haft någon romans. Även om han sa att de hade träffats i Barcelona och varit i ett hotellrum. 

– Efter det här har mina föräldrar, min syster och jag blivit hotade. Det är en häxjakt, sade Jesse i en intervju med nederländska tidningen Metro för ett par dagar sedan. 

Men under onsdagen erkände han att de visst tillbringat en natt tillsammans i sänghalmen – men att det inte var fråga om någon romans efter det. 

Men nu har Sophie blivit intervjuad igen och berättar att hans reaktion bara gjorde henne mer upprörd, skriver Independent.  

– Det är pinsamt, det är förödmjukande. Den enda anledningen till varför jag har gjort det här är att jag inte vill att det ska hända andra tjejer, säger Sophie i en intervju i This Morning. 

Det har även startats en insamling för att Sophie ska få tillbaka pengarna som hon lade ut på flygbiljetter. Jesses advokater har släppt ett uttalande där det står att han förnekar att han har spelat "pull a pig", ringt och skickat meddelanden till Sophie.

I This Morning visade Sophie meddelanden och när de ringde numret så svarade någon och sa "prata med mina advokater". 

TV: Killen lurade Sophie, 24, att hälsa på honom utomlands

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit med om något liknande?