Deras bebis hittades död i sin gunga – misstänkt mord

- 27/10/2017, 11:53 -

Cheyanne Harris, 20 och Zachary Koehn, 28, misstänks ha mördat sin bebis som ska ha varit död i över en vecka.

Ett par i Iowa har häktats misstänkta för att ha mördat sin fyra månader gamla son Sterling Koehn. Han hittades fylld av likmaskar sittandes i en hoppgunga i familjens hus.

Paret Cheyanne Harris, 20, och Zachary Koehn, 28, greps på onsdagen och häktades misstänkta för mord av första graden och barnmisshandel, meddelade polisen i Chickasaw, enligt ABC News.

TT/AP via polisen

Den unga pojken hittades efter att pappan ringde efter ambulans. Han ska då ha sagt att hans flickvän hade matat bebisen och att han helt plötsligt hade dött två timmar senare. När räddningstjänsten kom till huset hittades Sterling mycket riktigt död i sin gunga.

Efter obduktion kunde man fasställa att den fyra månader gamla bebisen var kraftigt underviktig och man hittade likmaskar som bevisade att han varit död mycket längre än föräldrarna sagt. Dessutom hade inte blöjan bytts på mer än en vecka och han hade suttit i gungan i minst sju dagar.

En bild från mammans Facebook på lille bebisen.

Polisen misstänker att föräldrarna ljugit att de medvetet gjort sig skyldiga till vållande av sin bebis död. 

Enligt Buzzfeed hade mamman skrivit att hon var "mamma på heltid" på sin Facebook-sida. Paret ska ha ett äldre barn som varit hemma under tiden.

Facebook

Paret är kallade till domstol den 2 november.

Läs också om en ung flicka i Norge som mobbades till döds och hittades på nyårsafton – eller om en treårig flicka som hittades fastbunden hemma och troligtvis våldtagen av sin styvpappa.

TV: Här går hon på bussen – med sitt döda barn